Eşec înainte de startul returului

11 fc hunedoara galdaCiprian Marinuţ

FC Hunedoara şi-a cam şifonat moralul după ultimul test înainte de reluarea campionatului, fiind învinsă cu scorul de 2-1 de Industria Galda de Jos, într-un meci disputat sâmbătă, pe terenul „Constructorul”. Tehnicianul Mircea Alic jr. susţine însă că mai importantă decât rezultatul a fost evaluarea potenţialului jucătorilor în vederea returului.

De la 1-0 la 1-2
„Alb-albaştrii” au început curajos şi au deschis scorul în urma unei lovituri de la 11 metri transformată cu precizie de Bozian. Avantajul a avut însă efect de bumerang şi în loc să joace tot mai bine, hunedorenii au păcătuit prin lipsă de concentrare şi greşeli în defensivă. Echipa din judeţul vecin a profitat de cadourile primite şi a punctat de două ori pe contraatac prin Cernea şi Lupşan. Schimbările de la pauză şi în principal intrarea lui Petresc şi Mardare au limpezit lucrurile în defensiva alb-albastră, însă în ofensivă, suferinţa a continuat, resimţindu-se lipsa unui atacant veritabil. A fost al doilea eşec în meciurile de pregătire pentru hunedoreni, care au un bilanţ modest în amicalele iernii, rezultatele fiind: 4-3 cu Frontiera Curtici (Liga a IV-a Arad), 1-0 şi 0-1 cu Măgura Cisnădie şi 1-0 cu Millenium Giarmata, 1-1 şi 1-2 cu Industria Galda. FC Hunedoara a început meciul în formula: Păduraru – R.Cristian, Maghici, Ionică, Trăşcan – Bloj, Lazea, D. Creciunesc, Simionov – Bozian, C. Creciunesc. Pe parcurs au mai intrat Mardare, Ionicescu, A. Grigore, Petresc, D. Grigore, Gheară, Opîrlescu şi Mercurean.

Duş rece
Antrenorul  Mircea Alic Jr. consideră că înfrângerea este un duş rece pentru echipă, dar a precizat că mai importantă decât rezultatul a fost evaluarea potenţialului jucătorilor în vederea returului. „Pentru noi a fost importantă testarea tuturor jucătorilor, ca să vedem pe cine ne putem baza în retur. Din cauza accidentărilor, a trebuit să fac nenumărate schimbări în lot şi mereu a fost nevoie să reevaluez jucătorii. Consider că acest ultim meci de pregătire a fost un duş rece pentru băieţi” a spus antrenorul echipei „alb-albastre”.
În prima etapă din retur, FC Hunedoara va juca, sâmbătă, acasă, contra formaţiei Naţional Sebiş, una dintre echipele care au avut o campanie de transferuri bogată în pauza de iarnă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.