Sport

Eşec fără drept de apel

Cu lotul decimat de accidentări, Cetate Deva a jucat slab în compania echipei antrenate de Gheorghe Tadici, iar HC Zalău s-a impus, ieri, la Deva, cu 32-26 (17-11).

Au condus doar de două ori

Speranţa patronului Marian Muntean că echipa sa va ţine piept trupei lui Tadici, în ciuda prieteniei ce-i leagă pe cei doi, a fost o simplă iluzie. Fără Moise, care a intrat doar pentru a executa aruncări de la şapte metri şi cu Vîrtic, chinuită de o accidentare la spate, Cetate a fost pradă uşoară pentru disciplinata „oaste”, mânată în luptă de fostul selecţioner al naţionalei.

Cetate Deva a condus doar de două ori în startul partidei cu 1-0 şi 2-1, după care, la cârma jocului s-a aflat HC Zalău. Echipa vizitatoare n-a impresionat, dar a speculat orice eroare a adversarelor şi a avut în Adriana Holhoş (13 goluri) o marcatoare în mare formă. HC Zalău şi-a mărit în permanenţă avantajul pe tabela de marcaj şi, după 16-11 la pauză, a reuşit cea mai mare diferenţă de scor, în minutul 55, 31-20. Pe final, Negoiţă (şase goluri) a mai dres busuiocul pentru Cetate şi meciul s-a încheiat la o diferenţă care nu doare atât de rău, scor 32-26. (C. Marinuţ)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura