Eşec fără drept de apel

30 aprilie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Cu lotul decimat de accidentări, Cetate Deva a jucat slab în compania echipei antrenate de Gheorghe Tadici, iar HC Zalău s-a impus, ieri, la Deva, cu 32-26 (17-11).

Au condus doar de două ori

Speranţa patronului Marian Muntean că echipa sa va ţine piept trupei lui Tadici, în ciuda prieteniei ce-i leagă pe cei doi, a fost o simplă iluzie. Fără Moise, care a intrat doar pentru a executa aruncări de la şapte metri şi cu Vîrtic, chinuită de o accidentare la spate, Cetate a fost pradă uşoară pentru disciplinata „oaste”, mânată în luptă de fostul selecţioner al naţionalei.

Cetate Deva a condus doar de două ori în startul partidei cu 1-0 şi 2-1, după care, la cârma jocului s-a aflat HC Zalău. Echipa vizitatoare n-a impresionat, dar a speculat orice eroare a adversarelor şi a avut în Adriana Holhoş (13 goluri) o marcatoare în mare formă. HC Zalău şi-a mărit în permanenţă avantajul pe tabela de marcaj şi, după 16-11 la pauză, a reuşit cea mai mare diferenţă de scor, în minutul 55, 31-20. Pe final, Negoiţă (şase goluri) a mai dres busuiocul pentru Cetate şi meciul s-a încheiat la o diferenţă care nu doare atât de rău, scor 32-26. (C. Marinuţ)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Şi-a pus ştreangul la gât

Un bărbat de 55 de ani, din Deva, a fost găsit ieri dimineaţă spânzurat, în spatele blocului în care locuia....

„Enduro Panorama” la Ghelari

Încurajaţi de succesul din 2009 (competiţie caracterizată ca una dintre cele mai bune din ţară), membrii Clubului Moto Haita Deva...

Eliminat de la Mondiale

Pugilistul Maike Cioacă (foto), pregătit în Centrul Naţional Olimpic de Box de la Hunedoara, de antrenorul hunedorean Ilie Captari, şi-a...

Închide