Sport

Eşec „câştigător“ în testul pentru derby

Ciprian Marinuţ

FC Hunedoara a suferit prima înfrângere din acest sezon, scor 0-1, în partida amicală cu UTA Arad (Liga a II-a), disputată în deplasare, cu scopul de a pregăti meciul cheie cu lidera Luceafărul Oradea. Ioan Petcu, antrenorul alb-albaştrilor, spune însă că meciul cu „Bătrâna Doamnă” a reprezentat un câştig pentru echipa sa, care vrea să dea lovitura în partida de vineri, 19 noiembrie, cu formaţia bihoreană.

Joacă la victorie

Tehnicianul hunedorean susţine că meciul cu UTA a reprezentat un test perfect pentru alb-albaştri, în ciuda scorului de 0-1. „A fost un joc bun, cu o echipă dintr-o ligă superioară, exact cum ne-am dorit, pentru a pregăti întâlnirea din campionat cu Luceafărul Oradea. Am vrut un meci cu un adversar care ştie jocul, pentru a vedea cum răspundem la o echipă valoroasă”, a precizat Ioan Petcu. FC Hunedoara va mai susţine, înainte de „meciul meciurilor” cu Luceafărul, o partidă şcoală cu echipa secundă. „Programul de pregătire este cel normal înainte de fiecare partidă, cu excepţia faptului că mâine vom disputa un meci şcoală cu echipa secundă a clubului, pregătită de Nelu Mitrică. Sper să-i fi citit bine pe orădeni în partidele în care i-am spionat şi să reuşim să ne impunem jocul. Nu vom merge cu gândul de a ne apăra, ci cu obiectivul de a profita de orice slăbiciune a adversarilor pentru a lua cele trei puncte puse în joc”, a precizat Ioan Petcu. FC Hunedoara va pleca joi la Felix, unde echipa va fi cazată înainte de meciul cu Luceafărul.

Autocare pentru suporteri

Oficialii grupării FC Hunedoara vor asigura transport gratuit cu autocare, pentru suporterii care vor să-i încurajeze pe „alb-albaştri” la partida contra liderului Seriei a V-a, Luceafărul Oradea, care va avea loc vineri, 19 noiembrie, la Borş, în cadrul etapei a XIII-a din Liga a III-a. Înscrierile se fac pe baza unui act de identitate, la sediul clubului de la Stadionul „Michael Klein”, zilnic între orele 08.00 şi 16.00. Plecarea va avea loc în data de 19 noiembrie, la ora 09.00, de la stadion.

Un nou început la CFR Simeria

Trupa pregătită de Gheorghe Cornea a pus capăt unei serii de şase meciuri fără victorie, câştigând la finalul săptămânii partida cu FC Şcolar Reşiţa, cu scorul de 6-0. Tehnicianul feroviarilor, Gheorghe Cornea, spune că elevii săi au jucat la fel ca în celelalte partide, doar că acum, s-a spart ghinionul. „Jocul nostru a fost la fel, însă acum am ratat o singură ocazie şi le-am concretizat pe celelalte şase. Jucătorii au fost mai concentraţi şi mai motivaţi”, a spus Cornea. Antrenorul feroviarilor susţine că echipa nu a renunţat la obiectivul de a promova, deşi se află la o distanţă destul de mare de primele două locuri. „CFR va rămâne o echipă care va juca fotbal adevărat. Noi vom intra pe teren cu gândul de a câştiga toate meciurile pe care le disputăm, iar la final, vom vedea care va fi situaţia din clasament”, a spus antrenorul feroviarilor.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura