Escrocul lua marfa şi dispărea. A fost prins la Haţeg

5 iulie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Acţiunea de prindere a unui escroc care făcuse daune de 200.000 de lei, derulată de Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara a avut loc în Haţeg, iar suspectul este un bărbat de 36 de ani, din Baia Mare. Acesta a fost arestat pentru 30 de zile.

Bărbatul arestat se numeşte Marian Vlad şi este cercetat într-un dosar penal pentru infracţiunea de înşelăciune, în formă continuată, punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
Individul le-a cerut judecătorilor din Haţeg să fie lăsat în arest la domiciliu, cerere care a fost respinsă. Potrivit anchetatorilor, bărbatul, în urma unui anunţ postat pe bursa transportatorilor, conţinând servicii de transport, a fost contactat de păgubiţi, prin apelarea numărului de telefon indicat în conţinutul anunţului, cu intenţia de a transporta mărfuri în diferite zone ale ţării. ”Inculpatul se prezenta la sediul persoanelor vătămate şi folosindu-se de nume false ridica marfa, care ulterior nu mai ajungea la destinaţie. În acest mod a înşelat un număr de patru persoane vătămate – societăţi comerciale de pe raza localităţilor Bărăştii Haţegului, judeţul Hunedoara, sectorul 4 Bucureşti, municipiul Ploieşti, respectiv comuna Adunaţii Copăceni, judeţul Giurgiu, cauzând un prejudiciu total în valoare de aproximativ 200.000 lei”, a informat IPJ Hunedoara. Marian Vlad a ajuns în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Deva.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Hunedorean arestat pentru trafic de migranţi

Un bărbat din Petrila a înghesuit într-o autoutilitară 23 de cetăţeni din Siria, Palestina şi Egipt. Cărora le-a promis că-i...

AS Voiajorul este gruparea de elită a columbofililor hunedoreni. Pasionaţii crescători de porumbei voiajori

Recent am avut ocazia să particip la o acţiune pe care au pregătit-o membrii ASC Voiajorul Hunedoara, un grup de...

Bulina neagră, 6.07.2020

Ciprian Vană, bărbat de 31 de ani, din Petrila Pentru că a ajuns în arest preventiv, după ce a fost...

Închide