Escroci ridicaţi de poliţişti. Făceau pe bunii samariteni

4 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

         Doi tineri, unul de 29 de ani, din Lupeni, iar celălalt de 16 ani, din Deva, cereau sume debani persoanelor aflate în parcarea Shopping City Deva.
Aceştia susţineau că sunt voluntari ai unei fundaţii de caritate şi colectează sume de bani pentru minori care suferă de diferite boli.
Poliţiştii au stabilit că respectivii tineri nu au nici măcar cea mai mică legătură cu vreo fundaţie de caritate şi nu făceau altceva decât să-şi înşele victimele.
„Cei doi au fost conduşi la sediul Poliţiei municipiului Deva în vederea continuării cercetărilor, în cauză întocmindu-se dosar penal sub aspectul săvârşirii de înşelăciune. Activitatea infracţională a celor doi a fost întreruptă la timp de poliţişti, înainte ca aceştia că „convingă” mai multe persoane despre „bunele lor intenţii”, astfel încât, cu ocazia controlului corporal, asupra celor doi a fost identificată o sumă mică de bani”, a precizat IPJ Hunedoara. Suspecţii s-au ales cu dosar penal pentru înşelăciune.(Maximilian Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Înţelegerea amiabilă s-a transformat în dosar penal

O tamponare în urma căreia au fost avariate două autoturisme a luat o întorsătură neaşteptată după ce a apărut, la...

Arme deţinute ilegal, găsite în casa unui devean

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase Hunedoara, cu sprijinul poliţiştilor I.P.J. Arad, au făcut două percheziţii domiciliare, una în Deva,...

Tâlharul de pe autostradă, suspectat că a mai făcut şi alte victime

Poliţiştii hunedoreni au prins un tânăr de 27 de ani, din Argeş, care jefuise un cetăţean bulgar pe autostrada A1.

Închide