ActualitatePolitica si administratie

Energie și entuziasm la Vorța! Eduard Benea, susținut la nivel înalt

Președintele Organizației Județene a PSD Hunedoara și președinte al Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, alături de administratorul public Costel Avram și vicepreședintele Alin Țambă, împreună cu primarii Silviu Nan (Gurasada), Ovidiu Pădurean (Dobra), Adrian Bartha (Burjuc) și consilierii județeni Ramona Dobra și Andrei Socaci, au participat duminică, la Visca (comuna Vorța), la evenimentul de prezentare a candidatului PSD la funcția de primar, Flavius Eduard Benea (31 de ani).

 

Este pentru prima dată după foarte mulți ani când actualul primar are reale motive de îngrijorare. Candidatul PSD este susținut cu toată energia de conducerea politică și administrativă de la nivel județean, fapt confirmat nu numai prin această candidatură, ci și prin desemnarea lui Flaviu Eduard Benea ca președinte interimar al organizației locale a social-democraților.

„Am venit la Vorța să vă transmit personal mesajul meu de susținere pentru Flavius Eduard Benea. Este tânăr, energic, hotărât, iar pentru a face lucruri bune pentru cetățenii comunei este nevoie și de aceste calități. Eu nu voi critica activitatea actualului primar, nu o voi face niciodată, dar atunci când știu că este loc de mai bine, că se pot face lucruri mai bune și mai trainice, este datoria mea să-l susțin pe cel care poate să pună comuna pe o direcție corectă. Regret că, în acești ani, primarul actual nu a venit niciodată să ridice o problemă, să solicite un sprijin. Repet, nu-l critic, dar cred că este loc de mai bine, iar Flavius Eduard Benea îmi inspiră încredere. Am încredere în tineri, am vicepreședinte la Consiliul Județean un tânăr, avem primari tineri, avem consilieri județeni tineri. Trebuie să avem încredere în entuziasmul și determinarea lor”, a declarat Laurențiu Nistor, el însuși candidat pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Hunedoara.

 

Cu sprijinul declarat al echipei social-democrate din județul Hunedoara, tânărul Flavius Eduard Benea are toate șansele să schimbe destinul comunei Vorța pe data de 9 iunie 2024.

 

„Împreună cu dumneavoastră, stimați locuitori ai comunei Vorța, vom schimba lucrurile. Avem nevoie de un suflu nou, de inițiativă, de colaborare, de cooperare, de înțelegere și de ambiție pentru a demara proiecte îndrăznețe. Îi mulțumesc domnului președinte Laurențiu Nistor pentru sprijin și încredere. Să știți că, pentru un tânăr este foarte importantă încrederea pe care o primești din partea celor care au un cuvânt greu de spus atât în administrație, cât și în politică. Atunci când ești susținut de cei mai buni, ai toate șansele să realizezi lucruri bune, durabile pentru comunitate”, a declarat Flavius Eduard Benea.

 

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura