Energeticianul s-a reunit fără noutăţi în lot

16 ianuarie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Rămasă fără antrenorul Bogdan Andone, plecat la FCSB ca „secund“ al lui Mihai Teja, ACS Energeticianul, formaţie „adoptată“ anul trecut de către Valea Jiului, a avut, luni după-amiază, programat primul antrenament din 2019. Întâia sesiune de pregătire din acest an a fost condus de „secundul“ George Zima, cel care a fost interimar în patru meciuri în timpul primei părţi a sezonului.

Echipa finanţată de Nicolae Sarcină (foto) s-a reunit în format restrâns la baza proprie din Petroşani şi a afectuat antrenamentul pe terenul sintetic, deoarece gazonul arenei Jiul este acoperit cu zăpadă. Antrenorul George Zima a avut la dispoziţie toţi jucătorii aflaţi sub contract, Vlad Rusu, Vlad Tudorache, Alexandru Neacşa, Cosmin Ionică, Marius Ioniţă şi Daniel Lung, fiind prezenţi la antrenament.
„După reacomodarea la efort şi testele fizice din această săptămână vom intra într-o perioadă în care avem ca obiectiv principal pregătirea fizică, pregătire pe care o vom efectua pe plan local“, a declarat George Zima, care este sprijinit de Szolomajer, antrenor cu portarii, şi Liviu Rusu, preparator fizic.
Energeticianul s-a despărţit în această iarnă de mulţi dintre jucătorii pe care i-a avut în prima parte a sezonului, însă, deocamdată, nu a făcut nici o achiziţie. ”E timp suficient pentru achiziţii. Sunt mulţi jucători care rămân de la Liga 1. Vrem să punem accent pe jucătorii născuţi în anul 2000, ei sunt viitorul. Ca obiectiv, dacă rămânem pe locurile 7-8 acolo, sunt foarte mulţumit. Să rămânem acolo, să creştem şi la anul, de ce nu, să promovăm. Să facem o echipă omogenă de acum, iar la anul să promovăm, mai ales dacă va fi votat proiectul patru plus unu (n.r. – patru echipe promovate direct şi o echipă care să meargă la baraj)”, a spus Nicolae Sarcină, care vrea mai mult de la tinerii jucători Alexandru Gîrbiţă, Marius Cioiu, Andrei Dragu şi Remus Enache.
Despre golgheterul Vlad Rusu (28 de ani), finanţatorul Energeticianului a declarat că are oferte în schimbul cedării sale, însă, deocamdată, nu a luat o decizie.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Suporteri spune:

    Hai Jiul Petrosani !!!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Doi candidaţi pentru postul de şef al Biroului de Ordine Publică al Poliţiei Deva

Luna aceasta, în data de 28, va avea loc concursul pentru ocuparea postului de şef al Biroului de Ordine Publică...

Soluţiile pentru zonele miniere sunt ignorate

Activiştii de mediu din cadrul Greenpeace România susţin că producătorii de energie din cărbune, Complexul Energetic Oltenia şi Complexul Energetic...

Iarna nu sperie administraţia comunei Hărău

Zăpada căzută zilele acestea nu pare să fi speriat administraţia publică din Hărău. Ba mai mult, nici gradul de încasare...

Închide