Emoţii pentru Cosmin Gîrleanu înainte de Jocurile Olimpice

Antrenorul Valentin Vrânceanu, din staff-ul boxerului hunedorean Cosmin Gârleanu, a ieşit pozitiv la Covid, testul efectuat mier­curi dimineaţă iar din acest motiv delegaţia pugiliştilor nu a mai intrat în cantonamentul prevăzut la Izvorani, ci i se va asigura se­pa­rat o „bulă olimpică” de protecţie la hotelul „Sport” din Capitală.

A avut virusul în martie
Este deja primul caz de infectare cu Covid la mai puţin de două săptămâni până la plecarea primului grup de sportivi la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Tehnicianul român nu era pe lista celor care ar fi făcut deplasarea la Tokyo, deoarece boxerii vor fi însoţiţi în Japonia de Dumitru Dorobanţu, care va sta în colţul ringului, dar Vrânceanu a ajutat în toată perioada de pregătire a lui Gârleanu.
Testele au fost efectuate la Spitatul Re­gina Maria, iar antrenorul s-a trezit seara cu ver­dictul neaşteptat. „Am participat chiar zile­le trecute la un turneu în Italia alături de Cosmin, am făcut o grămadă de teste, dar totul a fost OK.
Am şi avut virusul în martie, am un nivel ridicat de anticorpi, motiv pentru care me­dicul de familie mi-a şi zis că n-are sens să mă mai şi vaccinez. Aştept rezultatul celui de-al doilea test, sper că a fost o eroare”, a explicat Vrânceanu.
Urmarea incidentului medical e că de­le­gaţia de la box, unde vom fi reprezentaţi de Cosmin Gârleanu şi Claudia Nechita, nu va mai intra în cantonamentul închis de la Iz­vorani. Grupul va rămâne într-o bulă olim­pică la hotelul „Sport” din Capitală, cu cir­cuite separate şi acces exclusiv la sala de box din cadrul complexului de la Arena Na­ţională.
Plecarea e fixată pe 15 iulie, cu un charter în care vor urca mai multe loturi, între care cele de la fotbal şi canotaj.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.