Emil Rîşteiu: e bine că Mihai Tudose a părăsit Pro România

2 decembrie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Fostul premier Mihai Tudose şi-a anunţat, ieri, demisia din Pro România, postând pe Facebook scrisoarea de ieşire din partid. Tudose spune că nu se înscrie, deocamdată, în altă formaţiune politică.

Ultima şansă
Fostul premier Mihai Tudose susţine că nu se va înscrie imediat într-un alt partid, după demisia din Pro România, şi că va urma o perioadă de „carantină“. El nu a exclus o apropiere de PSD, arătând că este foarte bun prieten cu Marcel Ciolacu.
„Sunt într-o perioadă de carantină. Am mare încredere în Marcel Ciolacu, suntem prieteni de 20 de ani şi n-au trecut trei zile în care să nu ne vorbim. Asta chiar dacă am fost în Pro România. Am încredere că PSD va profita de ultima şansă pe care o are de a rezista şi de a rămâne viu. L-aş dori pe Marcel Ciolacu preşedinte al PSD, pentru partid şi pentru România“, a declarat Mihai Tudose.
Mihai Tudose consideră că responsabili pentru prăbuşirea PSD sunt Viorica Dăncilă, Mihai Fifor şi Eugen Teodorovici, care nu au condus niciodată o organizaţie de partid. El şi-a exprimat încrederea în noua echipă de conducere a PSD, formată din Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu, care au fost lideri de organizaţie şi au obţinut rezultate.

Fiecare pe drumul lui
Contactat, primarul oraşului Simeria, Emil Rîşteiu (foto), coordonatorul organizaţiei judeţene Hunedoara a Pro România, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că e mai bine că Mihai Tudose a părăsit partidul: „Cred că e mai bine aşa. Dacă s-a ajuns ca ideile să nu mai coincidă, între Victor Ponta şi Mihai Tudose, atunci e mai bine ca fiecare să meargă pe drumul său. Şi Daniel Constantin a ales să plece din Pro România şi să se ducă la PNL. Deocamdată, imaginea Pro România este dată de Victor Ponta“.
Pe de altă parte, întrebat când vor avea loc alegerile pentru desemnarea conducerii organizaţiei judeţene Hunedoara a Pro România, Rîşteiu a afirmat că în luna ianuarie 2020 vor avea loc acestea. „Încă nu m-am decis dacă voi candida pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a Pro România. Contribui la organizarea alegerilor“, a adăugat primarul din Simeria. Acesta spune că nu va reveni în PSD şi că nu au fost înregistrate demisii din Pro România la nivelul judeţului nostru până acum.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Căcărică spune:

    Uite chiștocul cum își dă cu “prezumția”…
    Glumă de primărel.
    Oare e bine că Bosch nu mai vine la Simeria?
    Cu alte cuvinte, cred că e mai bine să ai alte preocupări…

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Municipiul Hunedoara, luminat ca-n poveşti de sărbătorile de iarnă

În fiecare an, edilii din municipii şi oraşe vor să transforme localităţile în perioada sărbătorilor de iarnă, începând cu Ziua...

Gura lumii, 3.12.2019

Vorbesc cârcotaşii că se pregătesc mai multe demisii într-o organizaţie de partid, după ce a ajuns aici zvonul că partidul...

Bulina neagră, 3.12.2019

Alin Danciu, tânăr din municipiul Vulcan Pentru că a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de viol în formă...

Închide