Emil Rîşteiu a păşit în al doilea mandat de primar al Simeriei

risteiuSorina Popa

Primarul Simeriei, Emil Rîşteiu (foto), a fost învestit ieri, pentru un nou mandat. După ce a condus destinele comunităţii din Băcia, Rîşteiu a reuşit să se impună şi la Simeria, în anul 2012. De atunci conduce oraşul, iar simerienii se pare că au fost mulţumiţi, pentru că i-au acordat încredere şi l-au ales pentru un nou mandat.
Ieri, Emil Rîşteiu a depus jurământul. De asemenea, cei 17 aleşi locali au jurat şi ei şi a fost desemnat un nou viceprimar. Acesta este Liviu Pascu (PSD). Consiliul Local Simeria este format din 10 aleşi de la PSD, şase de la PNL şi unul de la ALDE, primarul asigurându-şi majoritatea în consiliul local. După ce a fost învestit în noul mandat, Emil Rîşteiu a primit un minunat buchet de trandafiri roşii (n.r.- cum altfel?) din partea salariaţilor primăriei. El i-a dăruit buchetul soţiei sale, prezentă la ceremonie, împreună cu fetele. Primarul oraşului Simeria are mai multe proiecte pe care vrea să le continue, dar şi investiţii noi pe care le va pune în practică.

One thought on “Emil Rîşteiu a păşit în al doilea mandat de primar al Simeriei

  • 24 iunie 2016 la 9:11
    Permalink

    Vai, vai…..oare cat a costat articolul acesta, cati bani a luat mesagerul de scrieti asa frumos….., sunteti obiectiva in tot si in toate!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare