Emil Floruţ şi-a intrat oficial în drepturi

Oana Mihnea  Emil_Florut2

Ieri, în prezenţa preşedintelui Consiliului de Administraţie, Emil Floruţ a preluat funcţia de director general al Societăţii Complexul Energetic Hunedoara SA.
Emil Floruţ a luat un prim contact cu situaţia economică şi financiară a societăţii, problemele legate de securitatea şi sănătatea în muncă, situaţia litigiilor, principalele situaţii de risc. De asemenea, s-a întâlnit cu autorităţile publice locale, cu reprezentanţi ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara şi ai altor societăţi de interes local, tematica discuţiilor fiind reprezentată de problemele cu care se confruntă societatea şi implicaţiile acestora la nivelul comunităţii. Aceleaşi subiecte vor fi abordate şi astăzi, la Deva, unde vor avea loc întâlniri cu conducerea S.E. Deva şi reprezentanţi ai autorităţilor publice.
Întreaga echipă managerială a societăţii lucrează la elaborarea unui plan de restructurare organizaţională, funcţională şi de dezvoltare care va fi prezentat Ministerului Energiei, Întreprinderilor Mici şi Mijlocii şi al Mediului de Afaceri. Documentul urmează a fi susţinut în data de 24 octombrie la Bruxelles şi vizează măsuri de relansare a CEH-ului prin creşterea eficienţei, asigurarea securităţii locurilor de muncă, diversificarea activităţii şi introducerea elementelor de progres tehnologic.
De asemenea, se iniţiază demersuri în vederea constituirii unei societăţi al cărui obiect de activitate să fie transportul şi distribuţia agentului termic, în parteneriat cu administraţia publică locală. Această formă de organizare va permite accesarea de fonduri europene pentru reabilitarea reţelelor de transport şi distribuţie a agentului termic.

2 comentarii la „Emil Floruţ şi-a intrat oficial în drepturi

 • 25 septembrie 2015 la 13:05
  Permalink

  „Documentul urmează a fi susţinut în data de 24 octombrie la Bruxelles şi vizează măsuri de relansare a CEH-ului prin creşterea eficienţei, asigurarea securităţii locurilor de muncă, diversificarea activităţii şi introducerea elementelor de progres tehnologic.” Aceasta e exprimarea tipica folosita pe vremea cand toate intreprinderile socialiste intocmeau „Programe de masuri de organizare si modernizare”

 • 25 septembrie 2015 la 21:05
  Permalink

  Domnule,Gicu,crezi ca ar fi mai bine
  sa nu mai faca nimeni nimic pt a nu fi comparat cu perioada socialista? Dumneata ce faci pt a fi mai bine in tara?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.