ActualitatePolitica si administratie

Elevi premiați de Consiliul Județean pentru rezultate excelente la Concursul Național de Cultură și Educație Financiar Contabilă

Președintele Consiliului Județean Huned­oara, Laurențiu Nistor, a oferit di­plome de merit și premii în bani celor
13 elevi de liceu din județul Hunedoara, ca urmare a rezultatelor obținute de aceștia la etapa județeană găzduită de Liceul Tehnologic Agricol „Alexandru Borza” din Geoagiu. Alături de tinerii studioși au fost recompensate cu diplome de merit și cadrele didactice care se ocupă de pregătirea lor.

Respect și apreciere
„A fost o bucurie pentru mine să-i cunosc pe acești elevi care fac cinste județului Hunedoara, să-i felicit personal pentru reușita de acum și să-i încurajez să continue pe acest drum al învățăturii. Îmi doresc ca ei să fie economiștii de mâine, bine pregătiți în profesia lor. Prin premiile în bani oferite astăzi vreau să-i motivăm pe copii să învețe și mai bine, să fie competitivi, iar pe cei doi reprezentanți calificați la faza națională a concursului să revină cu premii în județ. Îi felicit pe toți, elevi și profesori, pentru re­zultatele de până acum. Cu toții merită res­pectul și aprecierea noastră pentru tot ceea ce fac pentru învățământul hunedorean”, a declarat președintele Laurențiu Nistor.
Evenimentul s-a desfășurat în prezența ins­pectorului școlar general al ISJ Hunedoara, prof. dr. Maria Ștefănie. La ceremonie a fost prezentă și președinta Corpului Experților Contabili și Contabili Autorizați (CECCAR) Hunedoara, Maria Mornea. Instituția s-a implicat activ, împreună cu ISJ Hunedoara, în organizarea concursului și a premiat, la rândul său, elevii, pe profesorii coordonatori și pe reprezentanții liceelor hunedorene cu profil economic. (A.Năstase)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura