Elevă abuzată de şoferul microbuzului şcolar

Un bărbat de 62 de ani, din comuna Luncoiu de Jos, şofer al unui microbuz şcolar, care transporta elevii comunei la şcoală, a fost dat afară din serviciu, după ce o elevă de 14 ani, din satul Podele, a povestit profesorilor că omul a vrut să o violeze.

A sărutat-o cu forţa

Totul s-a petrecut marţea trecută, în timpul orelor de curs, în incinta şcolii generale din comuna Luncoiu de Jos. După ce de dimineaţă, Voicu Tod, şoferul microbuzului adusese elevii la şcoală, el a mai rămas în unitate pentru câteva ore. În timpul programului şcolar, o elevă de clasa a VII-a a ieşit din sala de clasă, iar pe coridorul şcolii s-a întâlnit cu şoferul, care a încercat să abuzeze de ea, sărutând-o şi mângâind-o nepărinteşte. Minora a încercat să scape din braţele celui care ar fi putut să-i fie bunic, iar în cele din urmă a şi reuşit, fugind direct în cancelarie, unde a povestit totul profesorilor săi. „Am auzit şi noi ce s-a întâmplat la şcoală. Multora le e frică de el, Doamne fereşte să intri în gura lui, este agresiv şi afemeiat. Fata respectivă este cuminte, nu cred că l-ar fi întărâtat cu ceva, mintea lui nu este bună”, spune tanti Maria, din Luncoiu de Jos.

A fost concediat

Cu toate că, atunci când au fost contactaţi de reporterii MESAGERULUI HUNEDOREAN, reprezentanţii instituţiilor locale au încercat să ţină incidentul ascuns, aceştia au recunoscut, până la urmă, faptul că şoferul microbuzului şcolar a fost implicat în acest caz. „Nu s-a consumat nici un viol. Nu există nici o sesizare scrisă a fetei. Este vorba despre o problemă internă, pe care am rezolvat-o, şoferul fiind dat afară, chiar în aceeaşi zi”, a declarat Călin Petric, directorul Şcolii Generale din comuna Luncoiu de Jos. „Pot să confirm că a avut loc un incident de acest gen, din fericire, lucrurile nu au avansat, iar fata nu a fost violată. Părinţii ei nu vor să depună plângere, vor să treacă liniştiţi peste nefericitul incident. Am luat măsuri, am înlocuit şoferul cu un altul, astfel că acum, nu mai există nici un pericol pentru eleve”, spune Călin Dud, primarul comunei Luncoiu de Jos. „Am fost şi noi sesizaţi cu privire la acest incident şi salutăm măsura rapidă a conducerii unităţii de a-l demite pe şoferul microbuzului şcolar”, declară inspectorul şcolar general, Alexandru Lăutaru. (L. Botici)

3 comentarii la „Elevă abuzată de şoferul microbuzului şcolar

  • 20 august 2011 la 0:30
    Legătură permanentă

    Fata acea minte k o cunbosc destul de bine. Stiu deoarece sunt din aceasi scoala cu ea. Sunt vecin cu domnu Voicu si pot sa jur k nu a vrut s-o violeze. Sunt suta la suta k nu a vrut s-o violeze. Parintii ei si ea bineinteles umbla mereu sa fie in centru atentiei. Nu imi vine sa cred k isi bate joc asa de un batran doar ca sa fie in centru atentiei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.