Elev bătut de profesor, fost viceprimar în Lupeni

8 martie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Profesorul Cornel Damon Lungan, fost viceprimar al municipiului Lupeni, este acuzat de mama a doi băieţi că acesta i-ar fi agresat copiii la şcoală. Femeia a făcut public incidentul pe reţelele de socializare şi este decisă să depună o plângere la poliţie.

Totul s-a întâmplat în cursul zilei de marţi, iar copilul prezenta mai multe semne ale unei agresiuni. Întrebat ce a păţit, copilul ar fi povestit că profesorul de Matematică l-a bătut. ”Copil lovit la Şcoala nr.1 Lupeni de către domnul profesor de matematică Lungan. Aşa ceva nu este permis, dorim să se ia măsuri, să nu se mai întâmple şi altor copii”, a scris pe Facebook, Mihaela Bucur, mama băiatului.
Aceasta susţine că ambii copii care învaţă la aceeaşi şcoală gimnazială din Lupeni au fost agresaţi de fostul viceprimar, actualmente profesor de Matematică. Minorul a ajuns la spitalul din Lupeni şi după consultare a fost trimis către medicina legală pentru constatarea rănilor suferite. De cealaltă parte, Cornel Lungan spune că nu este adevărat ceea ce afirmă mama băiatului şi că nu l-a agresat. Acesta ne-a mai declarat că va reveni cu explicaţii, în cursul zilei de ieri, lucru care nu s-a întâmplat. Lungan s-a întors la catedră după alegerile locale de anul trecut, după ce nu a mai fost ales de executivul local în funcţia administrativă.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina albă, 9.03.2017

Dan Bobouţanu, primarul municipiului Hunedoara Pentru că nu s-a lăsat doborât de primul insucces şi a refăcut proiectul de restaurare...

Spitalul Judeţean vrea să recupereze un milion de lei de la Hexi Pharma

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Deva vrea să recupereze banii pe care i-a cheltuit pentru achiziţionarea de dezinfectanţi de la...

Gura lumii, 9.03.2017

Vorbesc cârcotaşii că un secretar de instituţie a rămas cu buza umflată după ce o pilă de-a lui nu a...

Închide