Elena Udrea a bãtut palma cu Mircia Muntean

01 mircia si udrea

Nicolle Ebner
 
Se pare că, dacă Elena Udrea nu-l agrează pe Ludovic Orban, primarul Mircia Muntean i-a intrat în graţii. Într-un comunicat de presă, emis de Ministerul Turismului, se precizează că Elena Udrea fost de acord să finanţeze proiectul turistic de pe Dealul Cetăţii din Deva. 

S-a semnat contractul de finanţare
Fie a cucerit-o primarul, fie proiectul devenilor a fost foarte bun,  sau pedeliştii fac tot ce le stă în putinţă ca să-l atragă pe liderul liberal în partidul lor, cert este că, în timp ce proiectul telegondolei din Valea Jiului a picat, cel al reabilitării Cetăţii din Deva merge mai departe. Astfel, ministrul Turismului, Elena Udrea, şi primarul Mircia Muntean, au semnat, miercuri, 26 august, contractul de finanţare pentru proiectul „Promovarea potenţialului turistic al obiectivului Zona urbană Dealul Cetăţii şi Centrul istoric al municipiului Deva”. Consiliul Local Deva a depus cererea de finanţare, la Ministerul Turismului, la începutul acestui an. Proiectul are o valoare de 999.183,50 de lei, din care doi la sută reprezintă contribuţia consiliului local.

Cetatea Devei, atracţie turistică de nivel naţional
În cadrul proiectului, va fi promovat potenţialul turistic al municipiului Deva, pentru o dezvoltare economică durabilă a turismului şi a activităţilor conexe din localitate, precum şi pentru captarea interesului faţă de oferta turistică şi câştigarea unei poziţii mai bune a oraşului pe piaţa de profil. Ministrul Udrea a apreciat că proiectul administraţiei publice locale are scopul de a crea infrastructura necesară, pentru creşterea atractivităţii României ca destinaţie turistică, şi prin urmare, a aprobat finanţarea lui. Contractul este cel de-al treilea semnat, dintr-o serie de 19 contracte, care urmează să fie parafate în perioada imediat următoare.
Mircia Muntean confirmă informaţia publicată pe site-ul ministerului şi declară că banii vor intra în cont, săptămâna viitoare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare