Actualitate

Ei sunt cei mai bogați cerșetori din lume. Cum au făcut adevărate averi din mila oamenilor

Topul celor mai bogați cerșetori din lume este condus de un indian. Te-ai întrebat vreodată câți bani poate să câștige un cerșetor? Ei bine, răspunsul te va lăsa fără cu­vinte în privința unora. Presa in­ternațională a alcătuit chiar și un top al celor mai bogați oameni care au cerșit la colțul străzii.

Călcat de tren
Bharat Jain (foto) a intrat în istorie după ce a fost prins de polițiștii in­dieni. Un obișnuit printre cerșetorii din Mumbai, acesta „muncea” până la 10 ore zilnic. Culmea, nu o făcea deloc degeaba, veniturile lui ajun­gând la aproape o mie de dolari pe lună, cu mult peste ce reușește să câștige un indian care merge zilnic la serviciu.
Bharat avea nu mai puțin de două apartamente în Patel Nagar, în valoare de 901.551 de dolari fie­care. Mai avea și un spațiu pe care îl închiriase unei fabrici. Avea să moară în 2019, în timp ce traversa o cale ferată. Abia atunci au aflat oa­menii legii cât de bogat era cer­șe­torul lor.
Dacă te uitai fără atenție la Eisha nu vedeai altceva decât o cerșe­toare banală de pe străzile Arabiei Saudite. Oarbă, femeia a stat peste 50 de ani la cerșit, dar lucrul acesta nu a împiedicat-o să facă o adevă­rată avere.
Și în cazul ei, totul s-a aflat după ce a trecut la cele veșnice. A lăsat câteva sute de mii de euro pentru săraci. Aceasta era și proprietara unei vile de poveste. Casa a fost eva­luată la peste 10 milioane de dolari.
Simon Wright întregește podiu­mul cerșetorilor. Polițiștii au des­co­perit că acesta un apartament de lux poziționat lângă Fulham, o casă cotată la 300.000 de lire sterline.
În cele din urmă, bărbatul a fost arestat și i s-a interzis să mai cer­șească. Minunea nu a durat însă mult, Simon întorcându-se destul de repede la obiceiul său.
Curios este că anchetatorii au aflat că Simon Wright câștiga apro­ximativ 50.000 de lire sterline pe an. Banii îi cheltuia pe un stil de viață aparte, acesta fiind obișnuit cu luxul atunci când pleca de pe străzi.

 

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura