Sport

Egal pus în cârca arbitrului

Mai marii clubului Minerul Lupeni susţin că arbitrul Marian Balaci (Dr. T. Severin) a viciat rezultatul partidei cu FC Bihor, scor 1-1. Minerii acuză că golul bihorenilor ar fi fost marcat din ofsaid şi că lor le-ar fi fost refuzat un penalty clar.

Supăraţi

Rămasă fără victorie la al doilea joc consecutiv pe teren propriu, Minerul Lupeni trage din nou în arbitraj. „Avem doar arbitraje cu dedicaţie. Nu ştim cum se face că arbitrii greşesc numai în defavoarea noastră. Şi cu FC Bihor am avut un penalty clar, ca în partida cu Gaz Metan Craiova, golul lor a fost din off-side, iar nouă ni s-a anulat un gol perfect regulamentar. Este inadmisibil”, au afirmat oficialii grupării din Valea Jiului.

Cu garda jos

Fotbalul a lipsit aproape total în prima repriză. Minerii îşi doreau neapărat victoria, iar bihorenii nu aveau voie să piardă, astfel că presiunea rezultatului şi-a pus amprenta pe joc. Ambele echipe au fost preocupate în primul rând să se închidă, iar atacurile au fost rare. La una dintre puţinele faze de poartă, minerii au solicitat penalty la Itu, însă arbitrul a acordat cartonaş galben pentru simulare. Echipele au înviat după pauză, când s-a jucat cu garda jos şi s-au marcat şi golurile. Tonul l-a dat Pepenar (min. 52), care a deschis scorul cu un şut plasat, după o acţiune personală. FC Bihor a egalat prin Iambor (min. 59), fostul jucător al minerilor înscriind cu capul de la cinci-şase metri, după ce Hotoboc a respins torpila de la distanţă a lui Bundea. Minerii au cerut apoi penalty, după ce Kalai a preluat în careu o centrare şi a fost doborât de un adversar, dar nici acum nu s-a acordat lovitură de la 11 metri. „Faza a fost exact ca în meciul cu Gaz Metan Craiova, când împotriva noastră s-a dat penalty”, a spus un jucător al Minerului. (C. Marinuţ)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura