Echipe diferite, victorii cu scenarii similare

Ciprian Marinuţ

Cu formule de echipă diferite, FC Hunedoara a dispus, vineri, cu 1-0, în deplasare, de FC Cisnădie, şi a învins, sâmbătă, acasă, cu 4-1 pe Unirea Alba Iulia. În ambele partide, negru-albaştrii au înscris golurile victoriei în repriza secundă, după ce în prima parte nu au găsit drumul spre gol, iar Unirea chiar i-a condus cu 1-0 la pauză. Trupa antrenată de Marius Opric a ajuns astfel la opt succese şi două remize în meciurile test din perioada de vară.

Punctaj perfect contra sibienilor
Trecerea de la sistemul cu formule diferite de echipă pentru fiecare repriză, utilizat în amicalele de până acum, la cel cu aceeaşi echipă şi două-trei schimbări pe meci, ca în partidele oficiale, s-a făcut cu succes la FC Hunedoara. Astfel, prima variantă de echipă a grupării de pe Cerna a câştigat cu 1-0 meciul revanşă cu FC Cisnădie (Liga a III-a), disputat vineri pe terenul grupării sibiene. A fost 0-0 la pauză, după un joc echilibrat, în care hunedorenii n-au reuşit să marcheze, deşi au avut câteva ocazii. Verdictul partidei s-a dat în repriza secundă, când Dosan (min. 54) a marcat unicul gol al meciului, cu o deviere la colţul scurt, după un corner de pe banda stângă, executat de Ungureanu. În primul meci dintre cele două combatante, disputat la Hunedoara, negru-albaştrii s-au impus cu 3-1.

Diferenţă de pregătire
Istoria a avut aproximativ acelaşi scenariu şi sâmbătă, pe Stadionul „Michael Klein”, când FC Hunedoara a jucat în compania echipei de Ligă secundă Unirea Alba Iulia. Negru-albaştrii nu au găsit drumul spre gol în primul mitan, în vreme ce oaspeţii au deschis scorul prin Cl. Oara (12) şi au condus cu 1-0 la pauză. Diferenţa de pregătire fizică, favorabilă hunedorenilor, şi-a spus cuvântul în partea secundă, iar FC Hunedoara a punctat de patru ori şi a câştigat detaşat cu 4-1. Golurile au fost înscrise de Făgărăşanu (59 din penalti), R. Cristian (63), D. Suciu (64), Pepenar (75 din lovitură liberă). „A fost un joc bun, încheiat cu un scor cam mare faţă de realitatea din teren. Noi suntem mai avansaţi cu pregătirea, iar diferenţa s-a simţit în repriza secundă. Echipa s-a mişcat bine, însă mai avem de finisat la nivelul omogenităţii şi al integrării fotbaliştilor în sistemul de joc”, a spus antrenorul hunedorenilor, Marius Opric.
În acest meci, formula de echipă a FC Hunedoara a fost următoarea: Dragotă – Şoit, Ambruş, Bier, Roiu – Găceanu, Făgărăşanu, Vişan, Vajda – Pepenar, Suciu. Au mai jucat: R. Cristian, Dosan, Trăşcan. Pentru FC Unirea au evoluat: Pascal (83 Clipici) – I. Stan (88 Rondac), Schuller (80 Potopea), Bumbac (69 Fulea), Bucurică (75 M. Oprea) – Istrate (83 Contor), Negură (75 Coţolan), M. Găldean (82 R. Moga), M. Petrescu (61 Benga) – S. Mureşan (89 G. Croitoru), Cl. Oara (67 A. Ianc).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Poliţist ameninţat cu arma de un om de afaceri

Scandal şi ameninţări cu arma, vineri, în Deva, din cauza unei staţii de carburanţi ce urma să fie construită vizavi...

Pe 27 de străzi va fi sens unic

Începând din septembrie, aproximativ 27 de artere din reşedinţa de judeţ vor fi transformate în străzi cu sens unic. Asta,...

Legislativul din Hunedoara a hotărât cum vor fi cheltuiţi banii din bugetul local

Bugetul local al municipiului Hunedoara este mai bogat cu 800.000 lei, după ce legislativul local a aprobat, la sfârşitul săptămânii...

Închide