Echipa pierde, antrenorul plăteşte

19 aprilie 2015 | 1 Comentariu | Publicat in: Sport

Ciprian Marinuţ11 x 2 alexoi

FC Hunedoara a fost învinsă la scor de neprezentare, 0-3 (0-2), în deplasare, de penultima clasată din serie, Viitorul Craiova, iar ruşinea eşecului s-a spart doar în capul antrenorului Titi Alexoi (foto), care a fost demis.
Ruşine, de trei ori ruşine
Alb-albaştrii s-au făcut de râs în faţa unei echipe care adunase doar două victorii în acest sezon înaintea partidei directe. Oltenii au avut două goluri avantaj până la pauză, prin reuşitele semnate de Stoichiţoiu (8) şi Crăciun (37), iar după pauză, gazdele au mai punctat prin Scarlat (68) şi au umilit echipa de pe Cerna. Pentru hunedoreni, eşecul din runda a 19-a a fost al treilea la rând în deplasare.
Vinovatul fără vină
Conform nedreptei tradiţii din fotbalul românesc, pentru slăbiciunile şi rezultatele modeste ale fotbaliştilor plăteşte doar antrenorul. Titi Alexoi a renunţat la conducerea tehnică a echipei în urma unei discuţii cu oficialii clubului, a anunţat preşedintele clubului, Alin Barna. „În urma unei analize a tuturor aspectelor care contează, am decis, de comun acord, ca domnul profesor Titi Alexoi să nu se mai ocupe de pregătirea echipei. Îi mulţumim cu un sincer respect pentru activitatea depusă la club”,  a declarat Barna. Oficialul a precizat că de pregătirea echipei până la finalul sezonului se va ocupa secundul  Dumitru Gălan. „Suntem convinşi că această modificare va produce urmările pozitive pe care le aşteaptă toţi iubitorii fotbalului hunedorean”, a adăugat Barna. Titi Alexoi a preluat echipa alb-albastră în vara lui 2014, chiar înainte de startul sezonului şi a lăsat-o pe locul 9 în Seria a IV-a a Ligii a III-a, cu 19 puncte, după tot atâtea runde, cu un bilanţ de cinci victorii, patru remize şi nouă eşecuri.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Gelu Dragancea spune:

    Alo,papagalii de la Consiliul Judetean ,priviti unde sunt banii nostrii gospodaritii cu folos de voi!!!Rusine sa va fie daca mai aveti notiunea cuvantului!!!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Andreea Munteanu este „regina Europei” pe „puntea suspinelor”

Gimnasta Andreea Munteanu (foto), de la CNS „Cetate” Deva, este cea mai bună din Europa la bârnă. Gimnasta clubului din...

Cea mai mare staţie de tratare a apei, reabilitată cu bani europeni

Operatorul de apă şi canalizare din Valea Jiului a încheiat şi ultima etapă a proiectului european prin Reabilitarea Staţiei de...

Winkler: Situaţia economică a României este ambiguă

„UDMR a ajuns la concluzia că la opt ani de la aderarea la Uniunea Europeană şi în cel de al...

Închide