Echipa naţională de futsal pregăteşte meciul cu Bosnia-Herţegovina

24 februarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Naţionala de fotbal în sală a României se reuneşte din nou, pentru dubla întâlnire cu Bosnia-Herţegovina, din preliminariile Euro 2022. Printre jucătorii convocaţi de selec­ţionerul Robert Lupu se numără Cristian Matei şi Adrian Pânzaru, de la Imperial Wet Miercurea Ciuc, precum şi portarul Andrei Grigoraş, de la FK Odorheiu Secuiesc.
Autobergamo Deva contribuie cu por­tarul Petrişor Toniţă şi jucătorii de câmp Szocs Laszlo, Dumitru Mimi Stoica şi Hadnagy Istvan, iar CFR Timişoara cu Valentin Ilaş. Primul meci al ”dublei” va fi în data de 4 martie, pe teren propriu, pentru tricolori, iar returul în 10 martie, în deplasare.
În primele jocuri, tricolorii au remizat
cu acelaşi scor, 2-2, cu Serbia, pe teren pro­priu, şi Macedonia de Nord, în de­pla­sare.
Bosnia e liderul grupei de calificare la Euro de fotbal în sală, cu 6p; urmează Ro­mânia 2p; 3. Macedonia de Nord 1p; 4. Serbia 1p.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina albă

Noemi Budoi, sportivă la CS Siderurgica Hunedoara Pentru că la întrecerile etapei finale ale Cupei României la popice, desfăşurate la...

Bulina neagră

Marius Kalanyos, de 17 ani, din municipiul Lupeni Pentru că, împreună cu un complice de aceeaşi vârstă cu el, au...

Laurenţiu Nistor: Sunt şanse mari să preluăm Termocentrala Mintia la Consiliul Judeţean

Sorina Popa Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Laurenţiu Nistor, a fost ieri, la discuţiile cu mi­nis­trul Energiei, Virgil Popescu, pentru preluarea...

Închide