Echipa liberală de la Prefectură, Potecă şi Vetuţa Stănescu

15 octombrie 2019 | 3 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Liberalii deveni au venit deja cu propuneri pentru funcţiile care încă sunt ocupate de social-democraţi. Astfel, la Prefectură vor să meargă Vasilică Potecă (foto stânga), pentru postul de prefect, iar Vetuţa Stănescu (foto dreapta) pentru cel de subprefect.

Potecă deţine în prezent funcţia de administrator public al municipiului Deva, iar Vetuţa Stănescu este consilier judeţean. Medicul Ioan Petrui, membru al CL Deva, a fost propus pentru un post de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, iar Călin Marian, directorul actual de la Direcţia pentru Agricultură, pentru un loc de secretar de stat la Ministerul Agriculturii.
Contactat, liderul liberalilor hunedoreni, deputatul Lucian Heiuş, a declarat că ”este prea devreme să facem propuneri. Eu consider că trebuie să aşteptăm să vedem ce echipă îşi face premierul desemnat. Iar apoi să discutăm propunerile din judeţ. Fiecare organizaţie PNL din judeţul Hunedoara va avea propuneri şi le vom discuta în Biroul Politic Judeţean, pe cine vom susţine pentru posturi”.

Loading...

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ioana spune:

  Pleaca dracu, vine tac-su! Dar poate face DNA-ul lumina…..

 2. florin spune:

  aceleasi lichele

 3. dorel spune:

  Marian Calin…. ufff… dupa ce ia pupat in *** pe cei de la PSD, si l-au tinut pe postul de director la Directia Agricola acu se vrea MARE secretar de stat…din partea PNL….a c-am disparut pe vremea PSD -ului de pe scena politica a PNL-ului…ACUM, brusc si dintro data apare iar in campanie electorala…poze ….aparitii cu PNL-isti….iesiri cu concubina Rozeta mare sustinatoare a partidilui….ca ce face asta cu curu nu fac alti cu capul.
  Oare chiar nu au PNL-listi pe cine sa puna in functii decat lingai din acestia…sa speram ca se mai gandesc.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Celelalte cetăţi dacice din Munţii Orăştiei, aproape la Consiliul Judeţean

Cetăţile dacice, cu excepţia Sarmizegetusei Regia, care este deja, sunt tot mai aproape de a ajunge în administrarea Consiliului Judeţean...

Contribuţii aplicabile în funcţie de tipul asiguratului

În scopul informării contribuabililor care datorează contribuţia de asigurări sociale, contribuţia de asigurări sociale de sănătate şi contribuţia asiguratorie de...

Beriu: există lemn de foc pentru toată lumea

Deşi în unele zone ale judeţului se resimte o criză acută a lemnului de foc, la Beriu va ajunge pentru...

Închide