Echipa de judo a SCM Deva, campioană naţională

3 noiembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Sala Sporturilor din Deva a găzduit la finalul acestei săptămâni întrecerile Campionatului Naţional de judo pentru echipe U18, competiţie la care au participat atât echipele feminine, cât şi cele masculine de la secţiile din ţară.
Sâmbătă, în prima zi a finalelor, formaţia care a reprezentat Sport Club Municipal Deva în formula Anne Marie Brebinariu, Alexandra Pasca, Simona Galfi, Alexandra Baidan, Bianca Prodan şi Andreea Stan, a reuşit să câştige competiţia şi s-a situat pe locul I al podiumului, cucerind medalia de aur la secţiunea echipe feminine.
Cea de a doua echipă a clubului devean, în alcătuirea Ana Maria Cismaş, Ana Pîrvan, Larisa Cadar, Giorgiana Miller şi Paula Paştiu, s-a situat pe locul V în clasamentul pe echipe.
Toate aceste sportive sunt pregătite în Centrul naţional feminin de la Deva de un colectiv de antrenori alcătuit din Mugurel Ciuşcă, Ramona Enache, Mihaela Ţipă, Dumitriţa Rus, Doru Bucătaru şi Victor Daniel Gîrbovan.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Diana Tatoiu a cucerit titlul de campioană europeană la karate WUKF

La finalul lunii octombrie, după 15 ani de muncă, sportiva Diana Tatoiu (foto) a reuşit o mare performanţă. Ea a...

Fotbal, Liga a III-a. CS Hunedoara, învinsă pe teren propriu

Etapa cu numărul 11 din campionatul Ligii a III-a de fotbal a programat sâmbătă două meciuri, considerate dificile pentru ambele...

Seri de teatru organizate de Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva

Două piese de teatru pe care trebuie să le vedeţi - ”Născut în ‘90” şi ”Tot ce-i minunat în lume”!...

Închide