Echipa „Ghost Rider 2” plãteste 1.000 de lei/orã chirie la Castel

12 noiembrie 2010 | 2 Comentarii | Publicat in: Actualitate

Carmen Cosman

Cunoscutul actor american Nicolas Cage este aşteptat zilele acestea să ajungă la Hunedoara, unde va filma mai multe scene din pelicula „Ghost Rider 2”, la Castelul Corvinilor. Pentru scenele turnate aici, echipa de producţie va plăti 1.000 de lei pe oră.

Săptămâna viitoare, la Hunedoara
După ce a filmat pe Transfăgărăşan şi în Sibiu, Nicolas Cage va turna câteva scene din filmul „Ghost Rider 2” la Castelul Corvinilor din Hunedoara. Locaţia a fost aleasă pentru spectaculozitatea castelului medieval ce a aparţinut familiei Corvinilor, care a intrat în acest an şi în topul celor mai înfricoşătoare construcţii din lume.
„Au fost alese locaţiile. Se va filma accesul pe pod, în zona fântânii, în curtea interioară a Castelului Corvinilor, Turnul vechi de poartă şi Turnul nou de poartă. Nu ştiu exact când va sosi la Hunedoara, doar regizorul are toată arhitectura filmului. Pe mine mă interesează ca pe durata filmării să se plătească chiria şi să nu se aducă daune monumentului”, a declarat directorul Castelului Corvinilor, Nicolae Cerişer. Conform înţelegerii, echipa de producţie va plăti 1.000 de lei/ ora de filmare la Castelul Corvinilor, dar nu se ştie deocamdată câte ore se vor filma în total.

Filmează în mai multe locuri din România
Nicolas Cage se află în România din a doua jumătate a lunii octombrie, pentru a participa la filmările celei de-a doua părţi a filmului „Ghost Rider“, lansat în 2007. Acestea vor avea loc în mai multe locuri din ţară, respectiv Transfăgărăşan, Sibiu, Târgu Jiu sau Hunedoara, pelicula fiind turnată în mare parte la Studiourile Castel Film din Bucureşti. Aici, vor fi construite decoruri spectaculoase, producţia cuprinzând efecte speciale vizuale şi pirotehnice.

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Marian spune:

    ….foarte putin se ia chirie,defapt de aceea si vin la noi sa filmeze nu pt ca nu mai pot ei de castelul nostru,ci pt.ca suntem FRAIERI.In alte parti in occident nu le da voie sa filmeze pt.ca tin la patrimoniul lor si unde le da voie cele mai modeste chiri incep cam de la 5 000 euro,nu mai pun la socoteala distrugerile care se fac,aici ma gindesc la scenele cu foc s.a.m.d.in occident si daca calca iarba din jurul castelului este considerata o distrugere, sa nu mai spun de poloarea fonica …asa ca eu inteleg din articolul acesta ca NU STIM SA NE PRETUIM VALORILE NATIONALE PRIN CARE SPUI ROMANIA

  2. Dan Bera spune:

    Dar ca polueaza zi de zi fabrica din zona si traficul greu castelul ,nu ia nimeni atitudine.au schimbat acoperisul de 2 ani acum este plin de praf.zilnic este macinat cu praf coroziv de la fabricile din apropiere.distrugatorii de monumente,(mocanita hunedoara ,castelul corvinilor),dar garda de mediu nu face nimic

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Marcu, „olimpic” la tir cu arcul

Cel mai reprezentativ sportiv de la secţia de tir cu arcul a clubului Minerul Aninoasa, Răzvan Marcu (foto), a fost...

Vrăjitoarele aruncă blesteme asupra parlamentarilor

În urmă cu câteva zile, Senatul României a aprobat un proiect de lege, iniţiat de un grup de deputaţi PDL,...

Gura lumii

Vorbesc cârcotaşii prin urbea cu cetate în vârf de deal, că purtătorii de caschetă comunitară au se pare mai puţin...

Închide