Actualitate

După o ceartă, l-a lovit cu mașina

Un bărbat de 46 de ani, din Petroşani, a fost reţinut de poliţişti după ce a lovit intenţionat, cu maşina, un trecător care se deplasa pe o stradă din localitate, cazul fiind preluat de procurori şi încadrat la tentativă de omor, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

Nervos, s-a urcat la volanul mașinii
Victima are 38 de ani şi se deplasa pe strada Jiului, din Petroşani, când a fost surprins şi accidentat, din spate, de autoturismul condus de suspect.
În urma verificărilor efectuate şi analizării imaginilor surprinse de o cameră de supraveghere din zona acci­dentului, poliţiştii au stabilit că şoferul aflat la volanul autovehicului, Nicolae P., a lovit în mod intenţionat victima, cu intenţia de a o accidenta. Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani a înca­drat fapta ca tentativă de omor, iar do­sarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.
Anchetatorii au schimbat încadrarea juridică a faptei după ce au vizionat ima­ginile evenimentului rutier. Atacatorul s-a certat cu victima din cauză că s-au certat copiii lor. Așa că bărbatul s-a urcat la volanul mașinii și l-a lovit pe tre­cător. Totul s-a terminat cu un dosar de tentativă de omor.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura