; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

După ce, ieri, la audierile din Parlament senatoarea Carmen Hărău l-a bălăcărit pe liderul PSD Hunedoara. Laurenţiu Nistor îi răspunde… cu un mărţişor

18 februarie 2020 | 6 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Ieri a fost o nouă rundă de audieri a miniştrilor propuşi să facă parte din Cabinetul Orban 2. Iar scandalurile nu au lipsit. Senatorul PNL Carmen Hărău (foto stânga) l-a atacat urât pe deputatul PSD Laurenţiu Nistor (foto dreapta). Toată ţara a putut să vadă discuţia din comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului, la audierea ministrului propus al Economiei, Virgil Popescu.

A acuzat-o de minciună
La începutul audierilor, ministrul propus Popescu a fost luat la întrebări pe tema sărăciei în care se zbat locuitorii judeţului Hunedoara, unul dintre subiectele atinse fiind cel al Complexului Energetic Hunedoara, precum şi al închiderii minelor din Valea Jiului.
Deputatul PSD Laurenţiu Nistor a acuzat-o pe senatoarea liberală Carmen Hărău de minciună, când spune că PSD ar fi principalul partid vinovat de starea judeţului nostru. Hărău a spus că Nistor a condus judeţul timp de 20 de ani şi că Hunedoara este săracă din cauza lui.
”Începând din 1990 şi până astăzi nu a fost închisă de către guvernele PSD nici o mină din cele 10 din Valea Jiului. Să nu mai minţim, măcar aici, când sunt toate televiziunile naţionale, măcar să ne abţinem de la minciuni, măcar aici, la audierea unui ministru. Să nu mai spunem asta niciodată. Ultimele două mine au fost trecute pe închidere, în noiembrie 2016, de către un guvern susţinut cu foarte multă ardoare şi bunăvoinţă şi tot ce vreţi dumneavoastră, guvernul tehnocrat Cioloş”, a spus parlamentarul PSD.

”Un tractorist care conduce judeţul”
Senatoarea PNL Carmen Hărău i-a replicat rapid lui Nistor, iar de iritare, a greşit numindu-l pe acesta preşedinte al PNL, în loc de PSD.
Carmen Hărău (PNL): ”Apreciez elocinţa colegului preşedinte al Partidului Naţional Liberal …ăă Social Democrat, Doamne păzeşte, de la Hunedoara, fost preşedinte al Consiliului Judeţean, iar elocinţa, ca să ştie şi colegii noştri, elocinţa vine din partea unui tractorist, care conduce judeţul Hunedoara …”

”Spălaţi-vă rufele în altă parte”
În ajutorul colegului social-democrat a sărit un alt social-democrat, senatorul Daniel Zamfir (PSD): ”Nu, am o rugăminte, spălaţi-vă rufele unde vreţi, nu aici, că este audierea unui ministru.
Carmen Hărău (PNL): ”Deci, domnul Nistor este un tractorist ajuns politician, care dă dovadă de elocinţă. A avut competenţă să conducă judeţul în ultimii 20 şi ceva, 30 de ani, aşa că vreau ca şi colegii noştri să ştie cu cine avem de-a face.
Daniel Zamfir (PSD): ”E adevărat. Vă arătaţi în toată splendoarea dumneavoastră. Potoliţi-vă. Calmaţi-vă.”

”Se pierde de fiecare dată când mă vede”
Deputatul social-democrat Laurenţiu Nistor a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că ”de la începutul audierilor, Carmen Hărău m-a jignit. Doamna senator este pesedisto-penelistă, ea s-a format la şcoala PSD, iar apoi, când a fost USL, a trecut la PNL ca să poată candida. Am observat la ea, că, de fiecare dată când mă vede se pierde. A votat Moţiunea de cenzură, acum m-a făcut preşedintele PNL Hunedoara… Cred că ea nu se poate despărţi de PSD. Doamna Hărău m-a jignit, dar eu de 1 Martie îi voi trimite un mărţişor, să-i mulţumesc. Nu jignesc, nu fac ca ea, care a folosit un cuvânt academic, tractorist…”, a spus preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD.

Loading...

Comentarii (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Valea Jiului spune:

  Voi PNL-isti si PSD-isti va faceti ca va certati (fate ca lucrezi) iar noi cei din Valea Jiului ne rupem masinile pe DN 7A (Cheile Jietului) spre Voineasa sau spre Transalpina ori sarbatoarea la Manastirea de la Groapa Seaca (aveti de multi ani un motiv cu PROCESUL) acum vreti sa turnati pietris ca dupa prima ploaie torentiala se strica iarasi DN 7A , nu investitii in Domeniul Schiabil Parang (aveti un motiv cu Romsilva , firma de stat) , dar nu aveti nici un motiv sa nu modernizati DN 66 A spre Herculane ca sunt toate avizele aprobate iar in proiect sunt prevazute zone de trecere a animalelor (doar sa-i trimita pe ecologisti sa protesteze gasind ei un motiv) . Noi cu cine vom VOTA ???

 2. Valea Jiului spune:

  O mahalagioaica harau asta,dupa ce ca e proasta de bubuie,mai da si cu bata-n balta! Nu ca ar fi nistor o somitate,dar ce a facut harau azi in parlament intrece orice limita a bunului simt!

 3. cetatean spune:

  votati Harau!

 4. serafin spune:

  O intrebare pentru senatoarea Carmen Harau , cu ce drept face pe Nistor tractorist , are cumva in posesie un certificat de calificare al deputatului Nistor din care sa rezulte meseria de tractorist ? Poate are nevoie si de un ajutor de ,, tractorist ” mai ales o doamna Carmenn

 5. Hunedorean spune:

  Harau latra precum cateaua la luna!

 6. Ionel spune:

  Doi cretini care fac de rusine județul! Un tractorist analfabet și o mahalagioaiaca corupta

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Mai multe burse de merit pentru elevii deveni

Aproape 20.000 de elevi care studiază în învăţământul preuniversitar de stat din municipiul Deva vor primi, în acest an, burse...

Râu de Mori: femeile din comună, sărbătorite de 8 Martie

Administraţia publică din Râu de Mori îşi doreşte ca nici o femeie din comună să nu stea în casă de...

S-a majorat contribuţia municipiului Deva pentru susţinerea SMURD

Primăria municipiului Deva este singura administraţie locală care a majorat contribuţia pentru susţinerea şi finanţarea SMURD Hunedoara.

Închide