Actualitate

Dupã 50 de ani, au revenit la Casa Cãsãtoriilor, sã celebreze Nunta de Aur

04 50 de aniNatalia Bumbac

Cuplurile din Deva care au petrecut împreună 50 de ani de când au spus „Da” în faţa ofiţerului de stare civilă, şi care au sărbătorit în acest an Nunta de Aur, au fost premiate de administraţia municipiului. A fost un moment emoţionant, atât pentru aniversaţi, cât şi pentru reprezentanţii Primăriei şi ai Consiliului local Deva, care s-au convins că iubirea adevărată poate rezista şi mai mult de jumătate de secol dacă există înţelepciune din partea ambilor soţi. „Este o mândrie şi o onoare pentru noi să premiem aceşti oameni minunaţi, care sunt un exemplu pentru noi toţi. Mă bucur că acest eveniment a devenit o tradiţie pentru administraţia locală”, a declarat Petru Mărginean, primarul municipiului  Deva, prezent la eveniment.

Dragoste la prima vedere
Printre cuplurile care au celebrat Nunta de Aur în acest an se numără soţii Ion şi Ioana Mătăsaru, relaţia cărora s-a construit pe o poveste inedită. S-au cunoscut în ziua în care-şi serbau onomastica, la scurt timp s-au căsătorit, iar de atunci şi până astăzi nu s-au mai despărţit. „Ne-am cunoscut de Sfântul Ion, a fost dragoste la prima vedere. După câteva săptămâni, în 27 februarie, ne-am căsătorit şi de atunci nu ne-am mai despărţit”, ne-a spus Ion Mătăsaru. Plin de şarm şi cu un umor deosebit, acesta ne-a mai spus care-i secretul unei căsnicii reuşite, fiind de părere că înţelegerea şi bunăvoinţa stau la baza unui cuplu solid.
La aniversarea organizată la Casa Căsătoriilor din Deva s-au prezentat 79 de cupluri care au primit Diplome de fidelitate, flori şi premii în bani din partea municipalităţii. În deschiderea evenimentului, sărbătoriţii au fost colindaţi de un grup de elevi de la Colegiul Tehnologic „Ovid Densuşianu” din Călan.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura