După 3 luni, Traian Berbeceanu spune adio funcţiei de prefect al Capitalei

Hunedoreanul Traian Berbeceanu (foto) nu mai este prefectul Capitalei. Funcţia a fost negociată în coaliţia de guvernare, iar postul a revenit celor de la USR-PLUS. În funcţie de doar trei luni de zile, Berbeceanu susţine că mandatul său a fost într-o perioadă „com­plicată”.
„Revocarea din funcţia de prefect al mu­nicipiului Bucureşti, ca şi numirea dealtfel, sunt decizii politice, fireşti.Am acceptat a­ceastă funcţie în urmă cu trei luni, cu multă bună-credinţă, într-o perioadă deosebit de complicată. Am avut un mandat scurt, dar plin de provocări dintre cele mai grele, cărora nu le-aş fi făcut faţă fără ajutorul vostru, al bucureştenilor, în primul rând, dar şi cu sprijinul total al colegilor din Prefectură şi al colaboratorilor din toate instituţiile.
Îmi doresc ca viitorul prefect, cel care va fi nominalizat de USR – PLUS, să fie unul de­dicat total cetăţenilor municipiului Bucureşti, să fie o persoană care să respecte şi să aplice legea, dincolo de orice fel de interese. Să facă numai lucruri bune. Îi doresc succes viitorului prefect, oricine va fi să fie!”, a scris Traian Berbeceanu, pe pagina sa de Facebook. (A. Năstase)

5 comentarii la „După 3 luni, Traian Berbeceanu spune adio funcţiei de prefect al Capitalei

 • 3 februarie 2021 la 10:49
  Permalink

  F bine. Nici nu avea ce cauta acolo acest interlop cu fata de tigan. Habar nu are de administratie. La pus kovesi si iohanis acolo. Ce cauta un penal in functii publice d-le iohanis ?

 • 3 februarie 2021 la 12:18
  Permalink

  Lasa ca il ajuta fratele Ciolos. Securistii intre ei pun mana de la mana. Minune mare ca Berbecel nu da o tura pe la USR…caci usereismul este in floare!!!

 • 4 februarie 2021 la 22:44
  Permalink

  La cit de jigodie e acest tigan sigur va trece la USR pt a mai prinde un ciolan. Tiganu e tot tigan.

 • 7 februarie 2021 la 8:34
  Permalink

  Toata stima si respectul pentru domnul Berbeceanu, el si doamna Kovesi au fost printre putinii care au avut curajul sa tina sub control clanurile de PSD-ei Dracnisti pusi pe jafuri si pe tilharie !

 • 8 februarie 2021 la 17:40
  Permalink

  Sa mori tu Ninulescule. Mai sa fie. Si in mafia din PNL de ce nu a dat? Pt ca trebuia sa inceapa cu Iohanis, pila lor. Mafia din PSD e identica cu cea din PNL. ciuma rosie din PSD e la fel ca ciuma galbena din PNL. Asta e realitatea. O clasa politica de rahat.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare