ATLETISM. Finala Campionatului Naţional de sală pentru seniori

Vineri şi sâmbătă sunt programate, în Complexul Sportiv Lia Manoliu din Capitală, în­trecerile etapei finale a Campionatului Na­ţio­nal indoor de atletism pentru seniori şi se­niori sub 23 de ani, la care federaţia a accep­tat si prezenta juniorilor de categoria I. Este competiţia care va permite, la final, de­sem­narea sportivilor care vor reprezenta Ro­mânia la Cupa Balcanică.
Din judeţul nostru s-au calificat la această etapă finală Florentina Marincu-Iuşco, care va evolua în ambele probe, triplusalt si să­ritura în lungime, Ovidiu Andrei Şitoianu, sări­tura în lungime şi Eliza Enache, săritura în înălţime, toţi de la LPS Cetate Deva, iar de la SCM Deva vor participa Răzvan Deliu şi Antonia Irimia, ambii la săritura cu prăjina.
CSS Hunedoara are cei mai mulţi atleti calificaţi la etapa finală, printre acestia fiind Ionuţ Dorin Huţanu şi juniorul Adelin Pop (ambii în probele de 800 şi 1500 m), Andrei Solomia ( 800 m), Francesca Rus, Petrinia Piv­niceru şi Andrei Marian, în probele de 60 m.
Întrecerile balcanice ale juniorilor sunt programate la Sofia, pe 13 februarie, iar cele ale seniorilor la Istanbul, pe data de 20, iar Cam­pionatul European de sală este pro­gra­mat în perioada 4-8 martie, la Torun, în Polonia.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare