Sport

Dublă victorie la „Trofeul Tamashyi”

Ciprian Marinuţ

Sportivii Mugurel Petruţiu şi Gabriel Bozan, de la clubul Hyper Gym Deva, s-au mişcat cu talent şi abilitate în competiţia de kick-box, dotată cu „Trofeul Tamashyi”, şi au câştigat clar partidele disputate.

Succese incontestabile
Componenţii secţiei de Sambo Combat şi Mixed Martial Arts, din cadrul clubului Hyper Gym Deva, au încheiat anul competiţional 2010 cu două victorii la „Trofeul Tamashyi”. Juniorul Gabriel Bozan (ctg. 65 kg) şi seniorul Mugurel Petruţiu (ctg. 75 kg) s-au impus clar în partidele disputate şi au confirmat încă o dată valoarea şcolii de kick-box devene. „Pentru mine, a fost atât un prilej de a-mi verifica şi promova sportivul din punctul de vedere al presiunii meciurilor, cât şi de a mă testa pe mine ca luptător activ şi antrenor. Decizia partidelor care a fost fără nici cel mai mic dubiu de partea noastră şi aprecierea celorlalţi este un semn că ne aflăm pe drumul bun. Mai sunt aspecte, precum disciplina în a urma planul de meci stabilit, condiţia fizică, prudenţa, la care mai avem de lucrat, dar, per total, lucrurile evoluează spre bine. Mulţumim tuturor celor care cred în noi şi ne susţin şi le urăm Sărbători Fericite şi un An Nou cât mai bun”, a declarat antrenorul Mugurel Petruţiu.
Trofeul Tamashyi, desfăşurat la finalul săptămânii la Timişoara, este un eveniment sportiv care a câştigat de la o ediţie la alta recunoaştere din partea comunităţii sporturilor de contact din România. Competiţia a aliniat la start practicanţi de kick-boxing din Timişoara, Arad, Reşiţa, Deva, Oradea, Bucureşti şi Ploieşti.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura