Drumul din Staţiunea Turistică Parâng, asfaltat în întregime

Mai sunt lucrări de efectuat pentru siguranţa rutieră, însă acestea vor fi efectuate de către constructor anul viitor. Lucrările prevăzute pentru acest an au fost realizate, printre ele fiind şi tur­narea stratului de asfalt. DJ 709F Petroşani-Parâng se află în subordinea Consiliului Judeţean Hunedoara şi reabilitarea sa este finanţată prin PNDL.
„Felul în care arată astăzi drumul judeţean din Parâng demonstrează, fără tăgadă, că pro­mi­siunile asumate de PSD nu sunt vorbe-n vânt. Am reuşit, în termenul pe care ni l-am propus, nu doar să finalizăm lucrările de turnare a celor două straturi de asfalt pe drumul de la Hotelul Rusu până sus în munte, ci am asfaltat acest drum judeţean şi de la baza telescaunului vechi până la Rusu. (…) Vă asigur că investiţiile în modernizarea DJ 709F vor fi cuprinse şi în Planul de Investiţii al CJ Hunedoara pentru anul 2021, astfel încât pe acest drum să se circule corespunzător, de la un capăt la altul. Vom face posibil acest lucru, şi încă multe altele, pentru că, împreună cu colegii din echipa PSD a judeţului Hunedoara şi alături de Preşedintele Consiliului Judeţean H şi al PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor, avem ca singură preocupare să dezvoltăm Hunedoara”, a declarat Costel Avram, administratorul public al judeţului Hunedoara.
Proiectul de modernizare a DJ 709F spre masivul Parâng, pe tronsonul cuprins între km 6+600 – km 10+352 este finanţat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală 2 (PNDL2), finanţare obţinută de CJ Hunedoara, iar valoarea totală a investiţiei se ridică la aproximativ 20 de milioane de lei. Investiţia ar urma să ajute la dez­voltarea turismului în Staţiunea Turistică Parâng. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.