Drumul din Staţiunea Turistică Parâng a fost închis circulaţiei

17 noiembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Chiar dacă s-a reuşit asfaltarea lui în în­tregime, conform calendarului de inves­tiţii stabilit de Consiliul Judeţean Hune­doara, drumul din Staţiunea Parâng a fost închis circulaţiei rutiere până în primă­vara anului viitor. Mai sunt lucrări de efectuat cu privire la siguranţa rutieră a anunţat Costel Avram, administratorul public al judeţului.
„Am reuşit să ne îndeplinim obiectivul de a asfalta integral acest drum, de la staţia de îmbarcare a telescaunului vechi şi până sus în munte, dar am informat şi asupra faptului că drumul din Parâng este închis circulaţiei din 15 noiembrie, potrivit deciziei luate de consilierii judeţeni, deoarece nu prezintă încă toate elementele de siguranţă. Pot însă garanta faptul că, de anul viitor, pe acest drum judeţean se va circula corespunzător şi sigur, tot timpul anului, adică şi vara, şi iarna”, a precizat, ieri, Costel Avram.
Modernizarea DJ 709F, pe tronsonul cu­prins între km 6+600 – km 10+352, este fi­nanţat prin Programul Naţional de Dez­vol­tare Locală 2 (PNDL2), finanţare obţinută în baza proiectului depus de Consiliul Jude­ţean Hunedoara. (M.Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bărbatul care şi-a asmuţit câinele pe poliţişti a primit amendă penală

Totul a plecat de la un scandal în familie şi încălcarea unui ordin de protecţie. Agre­so­rul a ajuns în cele...

Apa Serv Valea Jiului: creşte numărul celor care plătesc factura prin canale electronice

Maximilian Gânju Operatorul de apă şi canal din Valea Jiului îşi continuă campaniile prin care încur­a­jează clienţii să-şi facă un...

Spitalul din municipiul Hunedoara, tot mai aproape de a fi declarat spital-Covid

Sorina Popa Se spune că de ce ţi-e frică nu scapi. Se pare că aşa se va întâmpla cu spitalul...

Închide