Drumul din Staţiunea Turistică Parâng a fost închis circulaţiei

Chiar dacă s-a reuşit asfaltarea lui în în­tregime, conform calendarului de inves­tiţii stabilit de Consiliul Judeţean Hune­doara, drumul din Staţiunea Parâng a fost închis circulaţiei rutiere până în primă­vara anului viitor. Mai sunt lucrări de efectuat cu privire la siguranţa rutieră a anunţat Costel Avram, administratorul public al judeţului.
„Am reuşit să ne îndeplinim obiectivul de a asfalta integral acest drum, de la staţia de îmbarcare a telescaunului vechi şi până sus în munte, dar am informat şi asupra faptului că drumul din Parâng este închis circulaţiei din 15 noiembrie, potrivit deciziei luate de consilierii judeţeni, deoarece nu prezintă încă toate elementele de siguranţă. Pot însă garanta faptul că, de anul viitor, pe acest drum judeţean se va circula corespunzător şi sigur, tot timpul anului, adică şi vara, şi iarna”, a precizat, ieri, Costel Avram.
Modernizarea DJ 709F, pe tronsonul cu­prins între km 6+600 – km 10+352, este fi­nanţat prin Programul Naţional de Dez­vol­tare Locală 2 (PNDL2), finanţare obţinută în baza proiectului depus de Consiliul Jude­ţean Hunedoara. (M.Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare