Politica si administratie

Drum modernizat la Buceș

În urmă cu câteva zile, conducerea Consiliului Județean Hunedoara a par­ticipat la recepția lucrărilor de mo­der­nizare a DJ 742A Buceș – După­piatră – Tarnița – limita județului Alba.

Angajament respectat
„Este o promisiune a administrației județene pe care o conduc de a asigura pentru cât mai mulți cetățeni condiții moderne și sigure pentru traficul rutier. In­diferent de culoarea politică a pri­ma­rilor, conducerea PSD a CJ Hunedoara se va concentra pe investiții care să asi­gure condiții mai bune de viață pentru cetățeni. Infrastructura rutieră are ne­voie de o atenție sporită din partea noas­tră și în această parte a județului Hunedoara, iar angajamentul nostru de a asfalta câteva sute de kilometri în acest mandat va fi respectat”, a de­cla­rat Laurențiu Nistor, președintele Con­si­liului Județean Hunedoara.

Merită condiții mai bune
„În nordul județului, la Buceș, am par­ticipat împreună cu președintele Con­siliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, la recepția lucrărilor de mo­der­nizare a DJ 742A Buceș – Dupăpiatră – Tarnița – limita județului Alba. Este vorba despre un sector de 2,5 km modernizat în întregime, după toate normele și standardele tehnice, care va asigura un trafic rutier sigur pentru toți. Mă bucur că reușim să onorăm promisiunile fă­cute în ceea ce privește îmbunătățirea infrastructurii rutiere!
Eu cred ca toți cetățenii județului Hunedoara merită condiții mai bune de trai, iar ceea ce depinde de conducerea CJ Hunedoara, va fi îndeplinit!”, a spus Costel Avram, administratorul public al județului.

Lucrare dificilă
Primarul comunei Buceș, Traian Mărcuș, a recunoscut că administrația ju­dețeană, social-democrată, l-a ajutat, deși el este membru PNL, dovadă că nu se ține cont de culoratura politică la Consiliul Județean.
„Acest drum (n.r.-DJ742A) avea o lă­țime mică, se petreceau multe acciden­te aici. Camioanele cu lemne se răs­tur­nau, din cauză că drumul nu avea lă­țimea necesară. Am stăruit la Consiliul Ju­dețean, pentru ca șoseaua să fie modernizată. A fost o lucrare dificilă”, a de­clarat Traian Mărcuș, primarul co­munei Buceș.