Drum judeţean, capcană pentru şoferi

16 iulie 2010 | 2 Comentarii | Publicat in: Actualitate

Livia Botici

Porţiunea de drum, de pe marginea Râului Mureş, care leagă localităţile Bejan de Mintia, este o adevărată capcană pentru şoferi. Asta, deoarece buruienile care au crescut pe marginea şoselei au redus la zero vizibilitatea, creând un adevărat tunel din ierburi, existând riscul să se producă accidente.

Aproape că s-au ciocnit

„Nu mai este nici un pic de vizibilitate pe această porţiune de drum, lung de vreo trei kilometri. Miercuri, mergeam dinspre podul peste Mureş, de la Mintia, spre satul Bejan, iar într-o curbă, am fost foarte aproape de a fi implicat într-un accident rutier. Un alt şofer venea de pe celălalt sens de mers, şi cum drumul este foarte îngust, în curbă, era să intrăm unul în celălalt. Nu am văzut nimic de bălării”, spune Aurel Fodor.

„Vom curăţa totul”

„Voi da dispoziţie ca acest drum judeţean (n.r. -DJ 706 A) să fie verificat de poliţiştii de la Serviciul de sistematizare, iar apoi, vom da ordin de curăţare imediată a vegetaţiei care împiedică vizibilitatea şoferilor”, a declarat comisarul şef Dan Micu, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Hunedoara. Aceleaşi asigurări le-am primit şi din partea administratorului special al firmei SC Drumuri şi Poduri SA Hunedoara, în grija căruia se află drumul respectiv. „Astăzi, îmi voi trimite oamenii, din nou, cu utilajele, pentru a rezolva problema. Am dat dispoziţie încă de acum o săptămână să se cureţe acea porţiune de drum, dar văd că nu s-a pus în aplicare. Cei vinovaţi vor fi sancţionaţi”, a declarat Pompiliu Crai, administratorul special al SC Drumuri şi Poduri SA Hunedoara.

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. ion spune:

    Tante Livia, nu exista in judet “SC Drumuri şi Poduri SA Hunedoara”

  2. raul spune:

    Degeaba le spui ca ei habar nu au.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cadavru neidentificat, găsit în pârâul Drăganilor

Corpul neînsufleţit al unui bărbat a fost descoperit ieri, în apele pârâului Drăganilor, la ieşirea din municipiul Petroşani, înspre Haţeg....

Bulina albă

Niculiţă Mang, primarul comunei Râu de Mori

Bulina neagră

Ludovic Szots, directorul tehnic al Primăriei Deva

Închide