Actualitate

Drum judeţean, capcană pentru şoferi

Livia Botici

Porţiunea de drum, de pe marginea Râului Mureş, care leagă localităţile Bejan de Mintia, este o adevărată capcană pentru şoferi. Asta, deoarece buruienile care au crescut pe marginea şoselei au redus la zero vizibilitatea, creând un adevărat tunel din ierburi, existând riscul să se producă accidente.

Aproape că s-au ciocnit

„Nu mai este nici un pic de vizibilitate pe această porţiune de drum, lung de vreo trei kilometri. Miercuri, mergeam dinspre podul peste Mureş, de la Mintia, spre satul Bejan, iar într-o curbă, am fost foarte aproape de a fi implicat într-un accident rutier. Un alt şofer venea de pe celălalt sens de mers, şi cum drumul este foarte îngust, în curbă, era să intrăm unul în celălalt. Nu am văzut nimic de bălării”, spune Aurel Fodor.

„Vom curăţa totul”

„Voi da dispoziţie ca acest drum judeţean (n.r. -DJ 706 A) să fie verificat de poliţiştii de la Serviciul de sistematizare, iar apoi, vom da ordin de curăţare imediată a vegetaţiei care împiedică vizibilitatea şoferilor”, a declarat comisarul şef Dan Micu, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Hunedoara. Aceleaşi asigurări le-am primit şi din partea administratorului special al firmei SC Drumuri şi Poduri SA Hunedoara, în grija căruia se află drumul respectiv. „Astăzi, îmi voi trimite oamenii, din nou, cu utilajele, pentru a rezolva problema. Am dat dispoziţie încă de acum o săptămână să se cureţe acea porţiune de drum, dar văd că nu s-a pus în aplicare. Cei vinovaţi vor fi sancţionaţi”, a declarat Pompiliu Crai, administratorul special al SC Drumuri şi Poduri SA Hunedoara.

2 comentarii la „Drum judeţean, capcană pentru şoferi

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura