Politica si administratie

Drept la replicã

D-le redactor şef

Am citit articolul din ziarul Mesagerul Hunedorean în care se vorbeşte despre instalarea noii conduceri la Direcţia pentru Sport Hunedoara şi în care se spune despre mine că nu am fost prezentă la această festivitate. Vreau să vă informez că nu am fost anunţată sau invitată. D-na Cobori ar fi trebuit să mă sune şi să mă cheme, lucru care nu l-a făcut. Am avut o discuţie cu un coleg săptămâna trecută, am discutat probleme legate de perioada de concediu meu de  odihnă şi s-a adus aminte de un proces de predare primire pe care o să-l facem noi eu si d-na Cobori dar nu s-a stabilit o dată precisă pentru acesta. În plus eu sunt în continuare în DSJ şi vom putea să facem acest proces verbal când doreşte d-nei.
În ceea ce priveşte auditul, nu am nici un fel de reţinere în efectuarea lui.
        Vă mulţumesc,
        Marieta Ilcu Răileanu

 
N.R. – Precizăm că redacţia nu a intervenit sub nici o formă asupra acestui text, ci l-a publicat aşa cum ne-a fost transmis.

3 comentarii la „Drept la replicã

 • Cineva ar trebui sa-l invete pe base ce categorii profesionale intra in randul intelectualilor,nu stie,dar trist este ca toti cei care l-au sustinut in campaniile sale pe base ,au fost si intelectuali,pe care-i uraste din ce motive,? se vede,dar mintea scurta a romanului la urne il vor vota,ca nici un intelectual adevarat nu are curajul sa salveze ROMANIA,pe cat de frumoasa pe atat de incercata,,,,mare durere d-nilor,AJUTOR PENTRU A SALVA ROMANIA de parveniti si gunoaie.

 • Intr-adevar, d-na Marieta Ilcu a fost o mare campioana. Iar pentru a deveni o mare campioana trebuie sa sacrifici foarte mult timp pentru antrenamente. Din dreptul dumneaei la replica se vede din avion faptul ca a lipsit foarte mult inclusiv de la orele de limba romana. Daca ar fi vorba doar de aceste ore…

 • MIROBOLANT !!!!!!!!!
  De ceva timp de cand au aparut scandalurile astea privind schimbarea directorilor de Directii pentru Sport urmaresc cu interes ce se mai zice si ce se mai face.
  Ca om care am habar cu ce e prin sportul asta inteleg din ce in ce mai mult ca ” somnul ratiunii naste monstrii”.
  Cei care cunosc tangential despre ce este vorba ar spune : Dom’ne uite ce patesc fostii mari sportivi!. Citind si acest „drept la replica” as spune : Uite ce patim daca le dam prea mult „nas” fostilor mari sportivi!
  Ca si in exemplul de fata unii care au uitat de bunul simt vor sa ne dovedeasca ca ei au ” descoperit mersul pe jos”.
  Se tot scrie de faptul ca au fost sportivi de performanta . Asa si? Nu i-a obligat nimeni.
  Au fost recompensati si atunci si acum ( au renta viagera si nu chiar micuta). Da nu inteleg de ce trebuie sa fie sefi.
  Nu cred ca la Directia pentru Sport cel mai important lucru e sa sari bine in lungime!!!!!!
  Ceea ce se scrie in acest drept la replica arata ca d-na Ilcu habar nu are de legi ( pe care era pusa in acel post sa le respecte si sa-i faca si pe altii sa le respecte ). Coroborat cu alte afirmatii pe care le-a facut aceasta imi dau seama ca functia aceea a fost o „prea mare palarie pentru ea”.
  Ce uita doamna Ilcu e ca si cand a facut sport de performanta a iesit pe usa din dos A FOST PRINSA DOPATA. E sinonim cu furtul, cu falsul etc . ( principii de baza ale olimpismului , nu ??????)
  A sarit in sus si a spus ca in locul ei a fost pusa o „asistenta medicala ” . Acum aflu ca asistenta are aceleasi studii universitare si masterate ca si dumneaei, ba in titluri de educatie si grade didactice mai bine sta ” noua directoare „!!!!!!!
  D-na Ilcu a terminat Facultatea Ecologica de sport. Vorba unei colege de-a dumneaei de partid ” ciocul mic „!Si ne mai intrebam de ce nu avem sport. Apropo de sport si de managementul sportiv , poate cineva sa-mi spuna un manager al unui club de fotbal puternic din Romania, care e absolvent de educatie fizica?
  Sa nu-l uitam pe domnul Belu care a zis ca pleaca din minister pentru aceasta nedreptate. Pai ” noua directoare” era angajata Ministerului de un an si ceva. Putea sa se intereseze. Nu vreau sa inteleg ca si dumnealui………..Ar fi catastrofal
  In rest toate cele bune si sa-i vedem in 2012 pe cei 5 participanti romani la Olimpiada!!!!!!!!!!!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura