Comunitate

Drept la replică

Având în vedere articolul apărut în cotidianul „Mesagerul Hunedorean” din data de 26 august 2015 sub titlul ITM Hunedoara de partea celor care muncesc la negru, vă rugăm să publicaţi dreptul la replică de mai jos:
Inspectorii ITM Hunedoara au efectuat controlul la adresa menţionată în sesizarea trimisă de dumneavoastră inspectorului şef. Cu toate că domnul Adrian Florin Bozdog se află în concediu de odihnă, iar reclamaţia a fost transmisă pe adresa personală de e-mail, acesta a dat dispoziţii lucrătorilor din cadrul inspectoratului să întreprindă în cel mai scurt timp toate măsurile legale necesare pentru efectuarea unui control. Totodată, sesizarea a fost redirecţionată către lucrătorii ITM spre înregistrare.
Astfel, în zilele următoare doi inspectori de muncă s-au deplasat la adresa menţionată pentru a efectua un control conform legislaţiei specifice.
Metodologia de control nu presupune informarea celui verificat aşa cum eronat şi tendenţios susţineţi dumneavoastră în articolul menţionat, ci presupune o documentare la faţa locului conform procedurilor existente la nivelul Inspecţiei Muncii.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura