Draia Daniel Ovidiu: „Nici un parlamentar n-a mişcat un deget pentru brădeni!”

„Aşa cum spuneam, şi cu alte prilejuri, fiind an electoral, este foarte simplu să vi se rezolve problemele. De exemplu, anul acesta, nu a mai fost nevoie să facă nimeni greva foamei, astfel ca voi să aveţi căldură în locuinţe. Iar Laurenţiu Nistor, doar acum, în apropierea alegerilor, s-a gândit şi el să bată la uşa Ministerului Administraţiei şi Internelor, ca să rezolve problema cu păcura, combustibilul necesar funcţionării centralei de la Gurabarza. Până acum, timp de patru ani, însă, unde a fost deputatul Nistor? Anul trecut, când primarul Bradului, Florin Cazacu, a făcut greva foamei ca să aveţi căldură, nu l-am văzut pe Laurenţiu Nistor alături de el. Sau măcar să fi intervenit la Bucureşti, la organele abilitate, să ajute brădenii. Poate că ar fi bine să avem în fiecare an alegeri parlamentare, astfel încât, pentru voturi, să vă ofere păcura atât de necesară. Nu vreau să acuz pe nimeni, dar adevărul este că pentru voi, dragi brădeni, nici un parlamentar nu a mişcat un deget să vă ajute. Vă spuneam, în articolele anterioare, că introducerea gazului metan în Brad este soluţia ideală pentru încălzirea locuinţelor din municipiu. Ulterior, chiar şi premierul Victor Ponta a solicitat prefectului de Hunedoara să vină cu o soluţie pentru Brad. Toate acestea au fost sesizate de către mine, ceea ce Laurenţiu Nistor nu a avut timp patru ani de zile să facă ceva în acest sens.
Eu sunt moţ şi sunt cu sufletul alături de brădeni. Şi, nu uitaţi, domnule Nistor, că moţii nu pot fi minţiţi.

12 comentarii la „Draia Daniel Ovidiu: „Nici un parlamentar n-a mişcat un deget pentru brădeni!”

 • 31 octombrie 2012 la 1:20
  Legătură permanentă

  Vreau sa-mi cer scuze domnului Ovidiu Draia, din pacate are dreptate,asa este trebuia sa fac mult mai mult.Mai vreau sa cer scuze si pentru mizeriile care se scriu la adresa lui, si chiar sa rog pe cei in cauza sa inceteze.

  Laurentiu N.

 • 31 octombrie 2012 la 6:12
  Legătură permanentă

  nu va mai semnati in numele domnului deputat nistor.sunteti niste tampiti care vreti sa ajungeti in parlament dar habar nu aveti pe ce lume traiti…la revedere cu voi porcovanilor..toata clica ..irimie-draia-sorina popa+pdl

 • 31 octombrie 2012 la 8:50
  Legătură permanentă

  Primarul Bradului Cazacel coada de purcel este prietenul si sustinatorul tau , de ce nu ai fost tu alaturi de el cu Sorina pentru ca pe vremea aceea erai mare PSD-ist , o si am uitat inca unul Cosminel frunza de gorun , tot din gasca voastra

 • 31 octombrie 2012 la 10:52
  Legătură permanentă

  Distractie mare fratilor, dupa cum se ataca candidatii astia intre ei, e mai interesant sa citesti comentariile,decât articolele.

 • 31 octombrie 2012 la 11:09
  Legătură permanentă

  Haideti ca va spun adevarul nu am copii dar as vrea sa am cu frumosul asta ca Nistor nu mai poate sa ma satisfaca , e la menopauza !!!

 • 31 octombrie 2012 la 12:05
  Legătură permanentă

  Domnilor e mai interesant articolul decât prostiile voastre ! Dureri un adevăr in derizoriu! Astea sunt miscarile deputatului Nistor.

 • 31 octombrie 2012 la 12:07
  Legătură permanentă

  Are timp sa scrie din Parlament doar astăzi e la dormit in sala.

 • 31 octombrie 2012 la 14:52
  Legătură permanentă

  Mai doamnelor care aspirati la Draia credeti ca va poate satisface pe toate oricat de Viril ar fi, pe voi va itereseaza doar sexul si atat , se vede ca sunteti niste drogate (drogatele careau facut parte si din campania lui Irimie ca doar si ala este la fel ca Draia ) lucrurile acestea nu trebuie sa faca parte din campania electorala , sunteti mizerabile si voi femeile cat si barbatii gelosi

 • 31 octombrie 2012 la 14:53
  Legătură permanentă

  Îmi place de Dvs. spuneti lucrurile pe fata si asta e bine, nu prea au mulți puterea asta deoarece le este frica de acest Nistor. Din păcate primarul nostru este terorist de partid ca altfel ar reactiona si el in acest fel.

 • 31 octombrie 2012 la 16:19
  Legătură permanentă

  Doamna Sicoe Claudia ai dat spre infiere copilul pe care sustineai intr-un comentariu la acest articol ca il ai impreuna cu Draia si care de fapt a fost sters de Sorina,acum vrei alt copil cu el , daca nu te vrea spui ca este impotent

 • 31 octombrie 2012 la 20:33
  Legătură permanentă

  De ce sunteți nesimtiti si Scrieti toți doar prostii, in loc sa cititori articolul, Scrieti sa duceti tot in derizoriu, dar pana una alta articolul e bun. Cu mult respect îl salut pe aceasta cale pe Domnul Draia si ii urez succes. Multă sănătate.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.