Dr. Măseluţă a învăţat copiii din Hunedoara cum să-şi îngrijească dinţii

8 aprilie 2015 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

04 Programul Scolar Colgate - Hunedoara, 8 aprilie 2015 (5)Oana Mihnea

Ieri, la Casa de Cultură din Hunedoara, peste 600 de elevi din clasele primare au participat la o lecţie deschisă despre igiena orală.
„Programul Şcolar Colgate“ organizat de Colgate-Palmolive România s-a aflat la cea de-a 23 ediţie. Mai mult decât atât, în cadrul evenimentului, micuţii au primit cele mai utile sfaturi şi informaţii despre cum să îşi îngrijească dinţii, chiar de la Doctorul Măseluţă, celebrul personaj al programului.
Totodată, aceştia au intrat în universul zâmbetelor sănătoase cu ajutorul filmului educaţional al Programului Şcolar Colgate, care le prezintă sub formă de joacă principalii paşi pe care trebuie să-i respecte în fiecare zi pentru a avea dinţi sănătoşi. La finalul lecţiei, toţi copiii au primit produse Colgate (periuţe şi pastă de dinţi), un pliant cu sfaturi pentru părinţi şi unul pentru însemnarea periajului zilnic.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fântânile arteziene din Deva vor fi repornite

Înainte de sărbătorile pascale, devenii se vor putea bucura din nou de „jocul apei în fântâni“. Începând de sâmbătă, 11...

Grevă spontană la Mina Lonea

Circa 70 de mineri de la EM Lonea, respectiv întreg schimbul trei, au refuzat să coboare în subteran, ieri seară,...

Finala Campionatului Judeţean de juniori B1

Echipele CSA Aurul Brad (antrenor Mihai Leaha) şi CSM Jiul Petroşani (antrenor Cosmin Kandut) se vor întâlni în finala Campionatului...

Închide