Sport

Două la luptă, una la defilare

04lupeni-1-0-jpg-buna

Ciprian Marinuţ

Jiul Petroşani şi Minerul Lupeni au meciuri grele, împotriva grupărilor CSM Rm. Vâlcea şi FC Drobeta, iar Mureşul Deva întâlneşte cel mai accesibil adversar posibil, ultima clasată, CFR Timişoara.

„Să joace cu sufletul”
Antrenorul secund al Jiului, Damian Militaru, spune că  “minerii” trebuie să joace cu sufletul şi să facă spectacol, pentru că atunci vor avea şi rezultate şi vor readuce şi spectatorii la stadion, ca pe vremuri. “CSM Rm. Vâlcea e o echipă bună, cu pretenţii şi vom avea o partidă foarte grea. Lucian Pârvu şi Ionuţ Luţu s-au integrat bine şi sunt câştiguri pentru echipa noastră. Îmi doresc ca şi ei şi ceilalţi sportivi să joace şi cu sufletul. Ne-am dori să ne susţină 5.000 -10.000 de spectatori la meciurile noastre”, a spus  Militaru înaintea partidei de mâine, de acasă, cu CSM Rm. Vâlcea (locul 7). Patronul Jiului, Alin Simota, a precizat că obiectivul Jiului nu este obligatoriu promovarea. “Obiectivul Jiului nu este promovarea, cum s-a tot spus. Dar dacă vom fi în cărţi, nu ne vom da la o parte. Deocamdată, obiectivul nostru este să facem un joc frumos şi să readucem lumea pe stadion”, a spus Simota.
Cealaltă echipă din Valea Jiului, Minerul Lupeni, va juca, în deplasare, cu FC Drobeta. Misiunea trupei lui Petre Gigiu se anunţă dificilă, întrucât gruparea de la Dunăre vrea să-şi spele păcatele, după ce a avut un start mai slab şi nu a cunoscut gustul victoriei.

Obligaţi să învingă
Mureşul Deva are doar varianta victoriei în meciul de acasă cu CFR Timişoara, pentru a se reabilita după eşecul ruşinos de la Oradea şi pentru că adversarii n-au strâns nici un punct şi n-au marcat nici un gol în primele cinci etape. Un alt rezultat în faţa unei echipe retrogradate, care a revenit în eşalonul doi din cauza retragerii altor formaţii cu necazuri financiare, ar tulbura şi mai rău apele Mureşului.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura