Două fetiţe rănite grav, după o traversare neregulamentară

17 decembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Copilele de 5 şi 15 ani, ambele din Pe­troşani, au fost victime ale unui accident rutier produs miercuri seara pe şoseaua de centură a municipiului Petroşani.
Acesta au vrut să traverseze drumul naţional printr-un loc nepermis şi au fost surprinse şi lovite de un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani. Minorele au ajuns la spitalul din Petroşani, unde au rămas internate. Poliţiştii din Petroşani au în­tocmit un dosar penal pentru infrac­ţiu­nea de vătămare corporală din culpă. Chiar dacă vina celor două copile s-a sta­bilit fără echivoc, şi şoferul ar putea fi pus sub acuzare, dacă se va constata că viteza cu care circula pe sectorul de drum situat în localitate era mai mare decât limita admisă de lege, respectiv 50 de kilometri pe oră. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Abandonate de mamă, au trăit singure o lună de zile

Le-a spus că merge să culeagă afine şi n-a mai revenit la ei. Femeia care şi-a abandonat copiii a fost...

Direcţia Silvică Hunedoara continuă amenajările la Rezervaţia de zimbrii Haţeg. O veste bună. Se reface efectivul de zimbrii din pădurea Slivuţ!

Adriana Năstase Direcţia Silvică Hunedoara, prin Ocolul Sil­vic Retezat, administrează Rezervaţia de zimbri Slivuţ-Haţeg. Potrivit celor de la Di­recţia Silvică,...

Cum a fost înşelată o hunedoreancă prin metoda “premiul”

Maximilian Gânju Un escroc expert în înşelăciuni, prin me­todele ”accidentul” şi ”premiul”, a păcălit şi o pensionară din Hunedoara. A...

Închide