Sport

Două feţe ale necazurilor financiare

Ciprian Marinuţ

Atmosfera în tabăra echipei Minerul Lupeni este tensionată înaintea meciului de mâine cu Fortuna Covaci, întrucât se pare că jucătorilor le-au fost tăiate primele de joc pentru meciurile cu FC Baia Mare şi Gaz Metan Craiova. În schimb, Mureşul va câştiga în această etapă trei puncte fără muncă, întrucât beneficiază de retragerea din campionat, din motive financiare, a Jiului.

Ieri cu bani, azi cu conturile goale

Jucătorii de la Minerul Lupeni au aflat că rămân fără cei nouă sute de lei pe care ştiau că trebuie să-i încaseze pentru egalul de la Baia Mare şi pentru victoria cu Gaz Metan Craiova, de acasă. Conducerea clubului a observat brusc că echipa e încă la minus în clasamentul adevărului şi că nu au scăpat de grija retrogradării, motive suficiente pentru a anula primele promise. În aceste condiţii, meciul de mâine cu Fortuna Covaci, care ar trebui câştigat neapărat, poate avea un rezultat surpriză. „Nu am mai luat nici un ban, lucru ce nu ni se pare firesc, din moment ce ne-a fost anunţată prima. Dacă ni se spunea că nu vom lua nimic, ne consolam cu gândul, dar aşa nu este corect. Noi, în retur, am adunat mai multe puncte decât au strâns foştii jucători în tur, care, culmea, au luat mai mulţi bani decât noi”, i s-au plâns jucătorii lui Petre Gigiu. Nemulţumirea lor s-a amplificat şi mai mult, după ce au aflat că şi alte prime de joc le-au fost înjumătăţite, urmând ca diferenţa să o încaseze la finele campionatului, în cazul în care echipa va reuşi să se salveze de la retrogradare.

Mai norocoasă, Mureşul va câştiga trei puncte la masa verde, graţie retragerii Jiului Petroşani. În plus, e posibil ca devenii să îşi mai treacă în cont alte trei puncte nemuncite, dacă UTA nu îşi va rezolva problemele financiare şi nu va fi programată în meciul cu devenii din etapa următoare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura