Sport

Două favorite – învinse, patru – start bun

Ciprian Marinuţ

FC Cristur şi Avis III, clasate pe locurile unu şi trei în seria a II-a a Campionatului „RealSport” de fotbal amatori Deva, au păşit cu stângul în SuperLigă. Celelalte echipe clasate pe podium la capătul sezonului regulat, Avantaje II, A.S. Electroconat, Alfa Team Cristur şi E.F.C. Anonimii, au avut un start reuşit în grupele de elită.

Transferuri costisitoare

Fără ex-profesioniştii Gigi Ştefan şi Ciprian Luca, transferaţi la Alfa Team, FC Cristur, lidera seriei a II-a în sezonul regulat, a fost învinsă fără drept de apel, scor 5-2, de C.F.R. în primul meci disputat în grupele „SuperLigii RealSport”. Tot o înfrângere a suferit şi Avis III, locul trei în aceeaşi serie, însă eşecul „puilor de fotbalişti” este explicabil, întrucât ei au jucat cu E.F.C. Anonimii, formaţie ce a încheiat sezonul regulat pe locul doi, în grupa a II-a. Laureatele seriei I, Avantaje II, A.S. Electroconat şi Alfa Team Cristur, au păşit cu dreptul în grupele de elită. Cel mai bun start l-a avut Avantaje II, care a spulberat cu 14-0 echipa AVS Deva, însă şi Alfa Team (6-0 cu SL Gaz Metan), şi AS Electroconat (6-2 cu Sews I Deva) au plecat bine din bloc start.

Primavera, candidată la careul de aşi

Clasată doar pe locul patru la finalul sezonului regulat, Primavera Design se anunţă o candidată la fazele superioare ale competiţiei, după ce a dispus cu 7-4, de Grawe Deva, una dintre echipele solide ale campionatului. Meciul a fost echilibrat trei sferturi din prima repriză, când nici una dintre echipe nu a reuşit să marcheze. Ultimele şapte minute ale primului mitan au fost însă de foc, întrucât s-au marcat şapte goluri. Primavera s-a desprins la 3-0, prin golurile lui Carabulea (18) şi Ţiglar (19 şi 20), iar Goran a redus din diferenţă, 3-1, în minutul 22. Ţiglar, fost la Olimpic Simeria, a mai înscris o dublă în minutele 23 şi 24, iar Coroescu a stabilit scorul la pauză, la 5-2, în minutul 25. După pauză, s-a jucat de la egal la egal, ambele formaţii trecându-şi în cont câte două reuşite. V. Munteanu (28) şi Cioroagă (47) au punctat pentru Primavera, iar Goran (35 din penalty) şi Coroescu (45) pentru Grawe, iar scorul final a fost 7-4.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura