Dosarul „Bonnie şi Clyde ai Estului“ încă nu s-a întors la Hunedoara

28 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

 

     Cei doi unguri care au jefuit mai multe case de amanet, dând dovadă de o cruzime fără margini, vor fi rejudecaţi la Hunedoara. Curtea de Apel Alba Iulia a admis apelul celor doi şi a decis reluarea finalului judecăţii în dosarul de tentativă de omor calificat şi deosebit de grav, tâlhărie, tentativă de tâlhărie, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi furt calificat.
     Prinşi în Ungaria
Curtea de Apel Alba Iulia a decis în a doua jumătate a lunii iunie a acestui an, după judecarea apelului celor doi cetăţeni maghiari, desfiinţarea sentinţei penale pronunţată de Tribunalul Hunedoara. Curtea a dispus şi trimiterea cauzei spre rejudecare Tribunalului Hunedoara, iar ultimul act procedural rămas valabil este încheierea de şedinţă din 28.09.2018.
„Bonnie şi Clyde ai Estului“, ungurii Varga Sandor şi Turi Emese (foto) au fost condamnaţi în primă instanţă, la Tribunalul Hunedoara, la 15 ani de închisoare şi, respectiv, şapte ani şi şase luni de închisoare. În urma soluţiei Curţii de Apel Alba Iulia, dosarul celor doi ar trebui să ajungă la Hunedoara, ca mai apoi să se rejudece, însă, până în acest moment nu s-a întâmplat acest lucru. „Bonnie şi Clyde ai Estului“ au comis multe crime şi jafuri în Ungaria, unde au fost prinşi, de altfel, în 2010 şi apoi au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă. Cei doi au acţionat şi în judeţul nostru, în municipiul Hunedoara, unde au atacat şi jefuit o casă de amanet după ce au împuşcat-o în cap pe vânzătoare. Se întâmpla în decembrie 2007, când bărbatul a intrat în casa de amanet şi a tras cu arma în angajată. În urma împuşcăturii, victima a supravieţuit, dar şi-a pierdut ochiul stâng, iar viaţa i-a fost pusă în pericol. Au mai dat lovituri şi în Codlea, Oradea şi Pecica. 9(Maximilian Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Deputatul ALDE Marius Surgent: Nu a fost o decizie uşoară

Conducerea ALDE a decis ca formaţiunea condusă de Călin Popescu Tăriceanu să iasă de la guvernare.

Viorel Sălan: “CNAIR va vira direct banii cetăţenilor care au prezentat deja toate documentele cadastrale”

După peste şapte ani, se pare că cetăţenii expropriaţi din Romos şi Geoagiu îşi vor primi în sfârşit banii pentru...

Tenis de câmp. Participare numeroasă la Campionatul judeţean

ntrecerile ediţiei din acest an a Campionatului Judeţean de Tenis, desfăşurat între 21 şi 27 august pe terenurile Clubului Sportiv...

Închide