Dosare penale pentru artificii

4 ianuarie 2011 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

Andreea Lazăr

Patru hunedoreni s-au ales cu dosare penale, chiar în ultima zi a anului 2010. Aceştia au fost surprinşi de poliţişti în timp ce încercau să vândă mai multe artificii şi petarde, interzise de lege.

Unul dintre aceştia este din oraşul Haţeg şi a fost depistat de oamenii legii în Piaţa centrală din localitate. „În această cauză, urmează a se efectua cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de deţinere şi comercializare fără drept de obiecte pirotehnice, în timp ce, peste 90 de bucăţi de produse pirotehnice, aparţinând claselor I şi II, au fost ridicate în vederea confiscării”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, inspectorul Bogdan Niţu.

Alţi trei hunedoreni au fost prinşi comercializând obiecte pirotehnice în Piaţa centrală din Vulcan. De această dată, poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi le-au întocmit celor trei dosare de cercetare penală pentru nerespectarea regimului materialelor explozive. De la aceştia, au fost confiscate 122 de rachete din clasa a II-a, 73 de jerbe cu scântei şi peste 600 de petarde.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
La 10 ani, în comă alcoolică

Medicii din judeţul Hunedoara au avut din plin de lucru după petrecerile de Revelion şi de Sfântul Vasile. Din cazuistică...

Microbuze noi pentru elevii navetişti

Anul 2011 vine cu veşti bune pentru zeci de elevi, cei mai mulţi din zone rurale sau defavorizate ale judeţului....

Primãria Petroşani are magazin de monumente funerare

De la sfârşitul anului trecut, Primăria municipiului Petroşani deţine în proprietate un magazin de obiecte funerare, pe care l-a primit...

Închide