Dosare penale pentru alcool şi conducere fără permis

6 iulie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Poliţiştii rutieri din Petroşani au prins un localnic de 40 de ani, pe o stradă din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere.
Poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, iar testul efectuat a arătat că avea 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i s-au prelevat mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei. Individul este cercetat penal pentru două infracţiuni, respectiv conducere fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice.
Un alt şofer băut a fost descoperit de poliţiştii din Haţeg. Aceştia au oprit un autoturism ce se deplasa prin localitate, condus de un bărbat în vârstă de 30 de ani, din municipiul Lupeni. În urma testării cu aparatul alcooltest s-a stabilit că avea 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul a fost dus la spital, dar a refuzat să i se recolteze mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei. Şi el este cercetat penal pentru „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice“, cercetările în cauză fiind continuate de către poliţiştii din Haţeg. (M.Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Situaţia infecţiilor cu COVID-19 în judeţ şi la nivel naţional, în 6 iulie 2020

De la începutul monitorizării, şi până luni, 6 iulie, în judeţul Hunedoara, 664 de persoane au fost confirmate pozitiv cu...

Accident rutier din neatenţie

Duminică, 5 iulie, un bărbat în vârstă de 82 de ani din Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe...

Bulina neagră, 7.07.2020

Adrian Iliescu, bărbat de 50 de ani, aciuat în Deva Pentru că a fost arestat preventiv 30 de zile, sub...

Închide