Dorin Gligor: Sunt candidaţi care sunt puşi acolo nu că vor ei, ci alţii

Sorina Popa

Candidatul Pro România, în funcţia de mem­bru al Consiliului Judeţean Hunedoara, Dorin Gligor (foto), susţine că partidul are o listă echilibrată de candidaţi pentru instituţia judeţeană. „Sunt profesionişti, unii cu experienţă în administraţie şi în politică, alţii fără. Îmbinăm elanul tinerilor cu experienţa noastră, a celor care suntem în viaţa politică de mai mult timp”, a spus Dorin Gligor.
Întrebat ce părere are despre sondajele aruncate pe piaţă de unele partide, acum, în campania electorală, Dorin Gligor a spus că ele sunt îndoielnice.
„Faci sondaje, ca să vezi cum stai în campania electorală. Să vezi dacă mesajele transmise electoratului sunt cele potrivite. Nu se poate să vii să arunci doar nişte sondaje îndoiel­nice pe piaţă. Sunt atâtea pro­bleme de dezbătut că nu ştiu cum unii au timp de sondaje. Asistăm la o campanie în care unii poli­ticieni spun ceva, dar fac cu totul altceva. De fapt, se alimentează continuu atacurile contra adversa­rilor. Mă bucur că noi, cei de la Pro România, nu procedăm astfel”, a declarat Dorin Gligor, omul de pe locul al doilea pe lista Pro România pentru Consiliul Jude­ţean Hunedoara.
„Sunt dintre candidaţi la aceste alegeri care sunt puşi acolo că aşa vrea cineva. E mai confortabil aşa. Competiţia este restric­ţio­nată, cât candidaţii răzbat greu în interiorul partidului, am ajuns, nu peste tot, ca partidul să tragă după el candidatul şi nu invers”, a adăugat Gligor.

 

Comandat de Partidul Pro România - Organizaţia Judeţeană Hunedoara
CMF – 21200010
Executat de MEDIA HUNEDOREANĂ SRL Deva

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare