Dorin Gligor: Oprirea investiţiilor din turismul Vãii Jiului este o mare greşealã

  Anamaria Nedelcoff

Tăierile din banii de investiţii au afectat şi lucrările aflate pe rol din cadrul proiectelor de dezvoltare a turismului din Valea Jiului. Astfel, investiţiei în derulare din Staţiunea Straja, i-au fost tăiate două milioane de lei.

Legat de aceste hotărâri ale guvernului Ponta, preşedintele PDL Hunedoara, Dorin Gligor (foto), atrage atenţia că oprirea proiectelor importante este periculoasă, întrucât duce la scăderea economică a zonei. ”Strict legat de domeniile schiabile Parâng, Straja, Vulcan, am spus încă de la început că este absolut necesar ca activitatea de turism în Valea Jiului să devină o alternativă viabilă. Dacă se taie din fondurile necesare pentru investiţiile în turism, totul nu este nimic altceva, decât o risipă financiară, mai ales dacă proiectele nu se finalizează”, spune Dorin Gligor.
Mai mult, liderul democrat liberalilor hunedoreni consideră că România nu se află în situaţia de a-şi permite oprirea investiţiilor. ”România, în momentul de faţă, nu-şi poate permite nerealizarea unui circuit turistic integrat, dar, dacă se va întâmpla, nu mă mai miră nimic. Avem o responsabilitate faţă de oameni, faţă de Uniunea Europeană, iar aceste investiţii au fost garanţii că noi nu doar vorbim. Iar pe o scară de la 1 la 10, Valea Jiului primeşte 10 la necesitatea dezvoltării turismului”, spune liderul democrat-liberalilor hunedoreni.

2 comentarii la „Dorin Gligor: Oprirea investiţiilor din turismul Vãii Jiului este o mare greşealã

  • 3 octombrie 2012 la 21:41
    Permalink

    Uite-l pe vecinul meu. Dar parca era verde. cum de a ajuns portocaliu ?

  • 10 august 2015 la 19:14
    Permalink

    Astia din politica sunt mai colorati 🙂 Ideea este ca are dreptate in privinta turismului!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare