Dorin Gligor: Noi suntem în situaţie fericită, îl avem pe Victor Ponta lider al partidului

Sorina Popa

Candidatul Pro România pentru Consiliul Judeţean Hunedoara,aflat pe locul al doilea pe lista consilierilor, Dorin Gligor, consideră că partidul are o listă echilibrată de candidaţi pentru instituţia judeţeană.

„Nu e o campanie pe proiecte”
„Sunt convins că prin prezenţa noastră, a celor de la Pro România, vom aduce un echi­li­bru între probleme şi perspectivele judeţului, vizavi de activitatea instituţiei. Nu vreau să dau cifre, cert este că Pro România va face parte din viitorul Consiliul Judeţean Hunedoara. Ob­serv că majoritatea partidelor nu fac o campa­nie bazată pe proiecte, ci dau cifre din tot felul de sondaje. Acest lucru nu mi se pare în regulă şi nu mă alătur acestui gen de campanie. Avem o listă de candidaţi foarte echilibrată. Sunt oa­meni din tot judeţul, cu diferite profesii”, a de­clarat Dorin Gligor, candidatul Pro România.

Locomotiva partidului
„Nu cu mult timp în urmă era interzis să arunci sondaje pe piaţă în perioada campaniei electorale. E nevoie de cercetări sociologice, să ne dăm seama care este trendul electo­ra­tului. Dar atât. Lucrurile trebuie să se schimbe, să avem candidaţi care să tragă partidul înainte, să fie locomotiva formaţiunii politice. E nevoie de lideri politici. Mă bucur că noi, cu Victor Ponta suntem într-o situaţie fericită, în care avem un lider politic adevărat. Să ter­mi­năm cu candidaţii care sunt puşi să candideze doar pentru că unora le e mai bine aşa, iar rezultatele sunt dezastruoase”, a adăugat Dorin Gligor, candidat al Pro România pentru Consiliul Judeţean Hunedoara.

Comandat de Partidul Pro România - Organizaţia Judeţeană Hunedoara
CMF – 21200010
Executat de MEDIA HUNEDOREANĂ SRL Deva

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare