Dorin Gligor, candidat pentru funcţia de membru al Consiliului Judeţean: „Pro România trebuie să fie o voce în Consiliul Judeţean”

13 septembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Pro România Hunedoara şi-a propus să obţină la alegerile locale din 27 septembrie un scor cu două cifre, susţine Dorin Gligor (foto), candidat la postul de consilier judeţean.

O politică altfel
„Este clar că avem nevoie de o eficientizare a resurselor proprii umane din Consiliul Judeţean. E nevoie de atragerea de noi fonduri europene. Sperăm să reuşim să obţinem la aceste alegeri mandate suficiente în consiliul judeţean pentru a fi o voce la nivelul dezbaterii privind dezvoltarea judeţului nostru. Pro România s-a născut în interiorul acestui ciclu electoral din dorinţa de a face o politică altfel. Acum sun­tem în faţa unui examen, pe care sperăm să îl promo­văm şi să obţinem un scor cu două cifre. Democraţia înseam­nă dezbatere şi cred cu tărie că Pro România trebuie să fie o voce în viitorul Consiliu Judeţean Hunedoara”, a declarat Dorin Gligor, situat pe locul al doilea pe listele Pro România pentru Consiliul Judeţean Hunedoara. „Din păcate, în această campanie electorală asistăm la o răfuială între can­didaţi. Oamenii au nevoie, însă, de propuneri de proiecte”, a adăugat Dorin Gligor.

Ofertă solidă
Europarlamentarul Corina Creţu a fost prezentă în acest sfârşit de săptămână în judeţ, pentru a susţine candidaţii la locale ai Pro România.
„A fost un sfârşit de săptămână plin din punct de vedere politic. Am întâlnit zilele acestea, în total, peste 100 de candidaţi ai PRO România din judeţul Hunedoara la Primării, Consilii Locale şi Consiliul Judeţean. M-am bucurat să îi întâlnesc pe fiecare în parte şi să constat – încă o dată – că Pro România are, de departe, cea mai solidă ofertă pentru locuitorii acestor municipii, oraşe şi comune care, din păcate, au suferit nedrept de mult în ultimii ani. Sunt zeci şi zeci de proiecte administrative care aşteaptă să fie iniţiate odată ce candidaţii noştri îşi vor prelua mandatele. Iar aceste proiecte vor contribui, sunt convinsă, la îm­bu­nă­tăţirea vieţii oamenilor de aici. Mult succes tuturor can­didaţilor noştri! Împreună suntem PRO România, deci ţinem cu România!”, a declarat europarlamentarul Pro România Corina Creţu.

Comandat de Partidul Pro România - Organizaţia Judeţeană Hunedoara
CMF – 21200010
Executat de MEDIA HUNEDOREANĂ SRL Deva

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Serbările de la Ţebea, fără spectacol folcloric şi târgul meşterilor populari

Câteva sute de persoane au luat parte ieri, la Ţebea, la manifestările comemorative dedicate împlinirii a 148 de ani de...

Prefectul de Hunedoara taie în carne vie! Primarii care au schimbat tabăra, demişi

Sorina Popa Prefectul de Hunedoara, Vasilică Potecă (foto), a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că a semnat ordinele prin care primarii,...

Fotbal, Liga a III-a. În prima etapă, CSM Deva, învinsă de Viitorul Şelimbăr

A venit şi mult aşteptatul moment al debutului în noul sezon fotbalistic din Liga a III-a de fotbal, în care...

Închide