„Dorel” loveşte din nou: un întreg cartier din Petroşani, fără apă!

03-conducte-reteleMaximilian Gânju

Angajaţii unei societăţi care se ocupă de lucrări pentru introducerea unei reţele de gaz metan au spart conducta de alimentare cu apă potabilă a unui cartier, nu o dată, ci de două ori.
Prima avarie produsă de angajaţii societăţii care a câştigat licitaţia pentru introducerea gazului metan la o unitate şcolară din cartierul Colonie, a avut loc vineri. Muncitorii au spart magistrala de apă a Apa Serv Valea Jiului şi au lăsat timp de câteva ore întreg cartierul pe sec. Duminică au lovit din nou, iar o altă avarie produsă de angajaţi a lăsat Colonia fără apă potabilă timp de cinci ore. Avariile au fost provocate în condiţiile în care operatorul de apă şi canal a dat toată documentaţia cu amplasarea reţelelor, tocmai pentru a fi evitate situaţiile de acest gen. Cum toate sesizările locuitorilor cartierului au ajuns la dispeceratul Apa Serv, echipele de intervenţie au muncit contracronometru pentru a repara stricăciunile celor care introduc gazul metan.
„Au lovit conductele de apă şi le-au spart, şi vineri seara, dar şi ieri (n.r. duminică). Este o firmă care a câştigat licitaţia pentru lucrări de introducere a gazului metan, pentru şcoala din cartierul Colonie. Am înţeles necesitatea acestor lucrări, dar eu sper ca lucrurile să revină la normal şi să nu mai producă şi alte avarii. Oamenii noştri au lucrat neîntrerupt, pentru că nu puteam lăsa cartierul fără apă şi nici şcoala generală ”, a declarat Costel Avram, directorul general al SC Apa Serv Valea Jiului. Firma vinovată va trebui să achite intervenţiile pentru reparaţiile la magistrala de apă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare