Domnul consilier sfidează legea

02 gherasim pe zebra

Dana Istudor

Un consilier local PDL din municipiul Petroşani consideră oraşul ca pe propria feudă şi în dispreţul legii, şi-a parcat autoturismul pe o trecere intens circulată din centrul oraşului.
Consilierul Paul Gherasim n-a fost deranjat nici măcar de poliţiştii din localitate, care au sediul la câţiva metri de locul unde acesta sfida legea şi bunul simţ. Fotografiile care dovedesc cât de puţin îi pasă lui Gherasim de lege au fost surprinse de un localnic, revoltat de dispreţul edilului. Alesul local şi-a oprit maşina pe „zebră”, a vorbit la telefon, iar apoi a plecat spre piaţă, fără să-i pese că pietonii care vroiau să treacă strada erau nevoiţi să circule prin zona nepermisă, deoarece locul de traversare destinat lor era ocupat de maşina consilierului.
  N.R. – Suntem curioşi cum vor reacţiona acum poliţiştii din municipiul Petroşani, după ce le-am prezentat în ziar şi dovada (vezi foto) încălcării legii circulaţiei de către alesul local amintit.

2 comentarii la „Domnul consilier sfidează legea

  • 2 noiembrie 2009 la 10:23
    Permalink

    Aceest consilier local Gherasim cat si un alt PDL-ist pe nume David strica imaginea partidului si a primarului in ochii minerilor .

  • 2 noiembrie 2009 la 22:08
    Permalink

    Acest David si-a deselat masina carand plase cu alimente oferite de PDL in ultimele campanii electorale.Este usor de remarcat are o Laguna de culoare albastra cu numarul HD12HUM si binenteles se preface ca lucreaza la mina Livezeni.Exact ca Paul.Si evident nici pe el nu-l vede politia.Monica nici atat…

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.